Tuinhuis met overkapping

Droomt u al een tijd van een tuinhuis of een houten schuur met overkapping? Met hulp van Fries Houtbouw kunt u binnen no-time een tuinhuis met overkapping realiseren in de omgeving Friesland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland.

Fries Houtbouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring en kan daardoor al uw ideeën en wensen verwezenlijken; zo bent u volledig vrij in de materiaalkeuze en het formaat van uw tuinhuis met overkapping. Fries Houtwerk geeft u gratis, vrijblijvend advies en neemt u al het werk uit handen. Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er een vergunning nodig is en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan. Wilt u een maatwerk tuinhuis met overkapping kopen? Neem contact op met ons op voor advies!

 

 

 

Tuinhuis met overkapping voor alle doeleinden

Een tuinhuis met overkapping is perfect voor veel verschillende doeleinden. Heb je genoeg ruimte in je tuin en wil je graag je auto kwijt? Een tuinhuis met overkapping is ideaal om te gebruiken als luxe carport. Houd je van het buitenleven? Een tuinhuis met overkapping is de ideale plek voor een buitenkeuken. Zo zit u tot in de late uurtjes comfortabel buiten! Natuurlijk is het tuinhuis zelf geschikt voor zowel opslag van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels als het creëren van extra werkruimte. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een atelier of kantoor.

Wenst u een maatwerk tuinhuis met overkapping voor opslag of als extra werkruimte? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt gaat u samen met Fries Houtbouw om de tafel zitten om uw perfecte tuinhuis of blokhut op maat te ontwerpen. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw maatwerk tuinhuis met overkapping, waaronder:

  • Houtsoort: gaat u voor rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
  • Dakbedekking: gaat u bijvoorbeeld voor dakpannen, golfplaat, of dakpanplaten?
  • Dakhelling: wilt u een puntig of plat dak?
  • Ramen: wilt u geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
  • Deuren: wilt u bijvoorbeeld geen deuren, of juist openslaand of extra breed?
  • Aantal dichte wanden
  • Plaatsing: laat u de maatwerk schuur door ons plaatsen of doet u het zelf?

 

 

 

Fries Houtbouw maakt alleen gebruik van de meest duurzame kwaliteitsproducten en levert op alle geplaatste tuinhuizen met overkappingen garantie. Tuinhuis ontworpen? Wij maken voor u de bouwtekening op maat en gaan na akkoord snel voor u aan de slag.
Wilt u een meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan contact met ons op.

Kan ik zelf een tuinhuis met overkapping ontwerpen?

Het is mogelijk om uw eigen ontwerp mee te nemen voor een tuinhuis met overkapping. In de meeste gevallen kunnen we uw ontwerp gebruiken om tot een gewenst eindresultaat te komen. Tijdens een gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en geven we advies over wat er wel of niet kan. Eventueel kunnen we samen nog aanpassingen doorvoeren aan het ontwerp. We streven er altijd naar om het tuinhuis met overkapping aan al uw wensen te laten voldoen.

Wat kost een tuinhuis met overkapping?

Omdat een tuinhuis met overkapping altijd op maat wordt gemaakt, kunnen we van tevoren niet bepalen wat het gaat kosten. Tijdens een gesprek nemen we uw wensen door en maken we voor u een offerte. We streven er altijd naar om een scherpe prijs te berekenen voor onze klanten.

Is een tuinhuis met overkapping bestand tegen verschillende weersomstandigheden?

Onze tuinhuizen met overkapping zijn in principe waterbestendig. Wij maken gebruik van de beste houtsoorten, zoals douglashout. Er is geen enkele houtsoort die compleet waterdicht is. U kunt er daarom optioneel voor kiezen om dakpannen te laten plaatsen op het tuinhuis met overkapping.

Waar in Nederland plaatsen jullie een tuinhuis met overkapping?

Wij kunnen een tuinhuis met overkapping plaatsen in de omgeving Friesland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland.

Contact opnemen Offerte aanvragen