Tuinhuis met overkapping

Droomt u al een tijd van een tuinhuis of een houten schuur met overkapping? Met hulp van Fries Houtbouw kunt u binnen no-time een tuinhuis met overkapping realiseren in de omgeving Friesland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland.

Fries Houtbouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring en kan daardoor al uw ideeën en wensen verwezenlijken; zo bent u volledig vrij in de materiaalkeuze en het formaat van uw tuinhuis met overkapping. Fries Houtwerk geeft u gratis, vrijblijvend advies en neemt u al het werk uit handen. Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er een vergunning nodig is en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan. Wilt u een maatwerk tuinhuis met overkapping kopen? Neem contact op met ons op voor advies!

 

 

 

Tuinhuis met overkapping voor alle doeleinden

Een tuinhuis met overkapping is perfect voor veel verschillende doeleinden. Heb je genoeg ruimte in je tuin en wil je graag je auto kwijt? Een tuinhuis met overkapping is ideaal om te gebruiken als luxe carport. Houd je van het buitenleven? Een tuinhuis met overkapping is de ideale plek voor een buitenkeuken. Zo zit u tot in de late uurtjes comfortabel buiten! Natuurlijk is het tuinhuis zelf geschikt voor zowel opslag van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels als het creëren van extra werkruimte. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een atelier of kantoor.

Wenst u een maatwerk tuinhuis met overkapping voor opslag of als extra werkruimte? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt gaat u samen met Fries Houtbouw om de tafel zitten om uw perfecte tuinhuis of blokhut op maat te ontwerpen. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw maatwerk tuinhuis met overkapping, waaronder:

 • Houtsoort: gaat u voor rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
 • Dakbedekking: gaat u bijvoorbeeld voor dakpannen, golfplaat, of dakpanplaten?
 • Dakhelling: wilt u een puntig of plat dak?
 • Ramen: wilt u geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
 • Deuren: wilt u bijvoorbeeld geen deuren, of juist openslaand of extra breed?
 • Aantal dichte wanden
 • Plaatsing: laat u de maatwerk schuur door ons plaatsen of doet u het zelf?

 

 

 

Fries Houtbouw maakt alleen gebruik van de meest duurzame kwaliteitsproducten en levert op alle geplaatste tuinhuizen met overkappingen garantie. Tuinhuis ontworpen? Wij maken voor u de bouwtekening op maat en gaan na akkoord snel voor u aan de slag.
Wilt u een meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan contact met ons op.

Kan ik zelf een tuinhuis met overkapping ontwerpen?

Het is mogelijk om uw eigen ontwerp mee te nemen voor een tuinhuis met overkapping. In de meeste gevallen kunnen we uw ontwerp gebruiken om tot een gewenst eindresultaat te komen. Tijdens een gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en geven we advies over wat er wel of niet kan. Eventueel kunnen we samen nog aanpassingen doorvoeren aan het ontwerp. We streven er altijd naar om het tuinhuis met overkapping aan al uw wensen te laten voldoen.

Wat kost een tuinhuis met overkapping?

Omdat een tuinhuis met overkapping altijd op maat wordt gemaakt, kunnen we van tevoren niet bepalen wat het gaat kosten. Tijdens een gesprek nemen we uw wensen door en maken we voor u een offerte. We streven er altijd naar om een scherpe prijs te berekenen voor onze klanten.

Is een tuinhuis met overkapping bestand tegen verschillende weersomstandigheden?

Onze tuinhuizen met overkapping zijn in principe waterbestendig. Wij maken gebruik van de beste houtsoorten, zoals douglashout. Er is geen enkele houtsoort die compleet waterdicht is. U kunt er daarom optioneel voor kiezen om dakpannen te laten plaatsen op het tuinhuis met overkapping.

Waar in Nederland plaatsen jullie een tuinhuis met overkapping?

Wij kunnen een tuinhuis met overkapping plaatsen in de omgeving Friesland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland.

Kan ik bij Fries Houtbouw een tuinhuis op maat laten maken?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Waarom een tuinhuis op maat van Fries Houtbouw?

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!
Wat zijn de voordelen van een tuinhuis op maat?

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van een tuinhuis op maat en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Contact opnemen Offerte aanvragen