Tuinhuis in Joure laten bouwen?

Een tuinhuis in Joure kunt u door ons laten bouwen: Fries Houtbouw. Wij verzorgen houtbouw in Joure en omgeving en kunnen als geen ander tuinhuisjes bouwen. Of u nu graag een bescheiden tuinhuis in de achtertuin wilt of een ruime berging met overkapping. Wij maken alles op maat, zodat u de hele zomer én winter kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis in Joure. Wilt u dat wij zo snel mogelijk langs komen voor persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Als u al weet wat u wilt, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Unieke houten tuinhuisjes in Friesland

Wij staan bekend om onze unieke tuinhuisjes in Friesland. De afgelopen 30 jaar hebben wij ons dan ook wel bewezen. Mooie houten tuinhuizen op maat van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen elke soort schuur, recreatiewoning, garage, bering, carport, paardenbox, overkapping, etc. realiseren. Dit doen we altijd op maat, afgestemd op de locatie waar u uw tuinhuis in Joure wilt laten plaatsen. Wij werken niet met standaardformaten en komen altijd alles op maat bij u inmeten.

 

“Trek u na een drukke dag heerlijk terug in uw tuinhuis in Joure. Wij maken dit graag voor u mogelijk met een prachtig tuinhuis op maat!”

 

Van dak tot fundering

Alles is bij ons op maat en naar uw wensen te maken. Heeft u ergens wat moois gezien? Laat het ons weten, dan gaan wij dit op maat intekenen op basis van uw tuin en wensen. Wij volgen alle trends in vakbladen en zorgen dat we die zelf ook kunnen realiseren om zo in alle verzoeken te kunnen voorzien. U kunt bij ons dan ook van dak tot fundering bepalen hoe uw tuinhuis in Joure eruit komt te zien. Een houten schuur met overkapping komt zo steeds dichterbij. We denken graag met u mee.

 

Diverse houtbouw in Joure

Een tuinhuis op maat laten maken kan qua ontwerp, afmetingen en materialen. Zo kunt u de wanden laten maken van geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook met het dak kunt u alle kanten op. Of u nu voor een klassieke rode of zwarte dakpan wilt gaan of mooie, moderne golfplaten, stalen profielplaten of een bitumen plat dak. De rest, zoals ramen en deuren zijn ook naar wens te plaatsen. We laten u ook altijd graag diverse opties zien, zodat u altijd achter uw keuze staat.

Heeft u al een mooi idee in uw hoofd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. In principe is alles mogelijk en hebben voorheen al zeer diverse houtbouw in Joure en omgeving opgeleverd. Vraag gerust naar voorbeelden wanneer we bij u langskomen of bekijk onze website voor inspiratie.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Onze werkwijze

Voor het maken van een schuur op maat denken we al vanaf stap 1 met u mee. We gaan altijd voor een persoonlijk aanpak en komen dan ook persoonlijk bij u langs. Ook als u nog niet goed voor ogen hebt wat u precies wilt, komen we langs. Zo kunnen we u helpen een idee te visualiseren. We beginnen dan ook met het bieden van keuzes op het gebied van de grootte, het type dak, de plaatsing van ramen en deuren en de materiaalkeuze.

Wanneer u uw ideale tuinhuis heeft, tekenen we dit uit. Na controle maken we de bouwplanning op en in overeenstemming met u gaan we bouwen op de afgesproken datum. De fundering bouwen we altijd van hardhout voor een hoge kwaliteitsgarantie. Verder bent u vrij in materiaalkeuze.

 

Aan de slag!

Ziet u uw tuinhuis in Joure al voor zich? Een mooi tuinhuis met overkapping zal vast niet misstaan in de tuin. Aan de slag dus! We hebben al vele tuinhuisjes in Friesland mogen realiseren. Neem gerust contact met ons op als u ook uw houtbouw in Joure door ons wilt laten uitvoeren.

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

  • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
  • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
  • Uw wensen en ideeën staan centraal
  • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
  • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
  • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen