Tuinhuis Emmeloord

Wilt u met een mooi tuinhuis in Emmeloord dagelijks genieten van het buitenleven? Wij bouwen tuinhuisjes in Emmeloord en omgeving op maat. Beeld u in wat u het liefste wilt qua tuinhuis en wij gaan zorgen dat die droom realiteit wordt. U kunt door ons geheel een tuinhuis op maat laten maken, wij werken niet met een standaard format. Ieder tuinhuis is uniek en geheel gebaseerd om de wensen van de klant.

Heeft u al enigszins een idee van wat voor soort tuinhuis of overkapping u wilt laten bouwen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij binnenkort bij u langs. Nog geen idee? Ook geen probleem, we denken graag met u mee.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

 

Waarom een tuinhuis van Fries Houtbouw?

Wilt u een losstaand tuinhuis als berging of bijvoorbeeld een mooi tuinhuis met overkapping? Weet dat echt alles mogelijk is bij ons qua houtbouw in Emmeloord. We hebben al diverse unieke tuinhuisjes in Emmeloord en omgeving mogen plaatsen. Ook u kunt genieten van de voordelen van een eigen tuinhuis in Emmeloord:

 • Wij hanteren geen standaard format waardoor uw tuinhuisje altijd uniek is;
 • Bij ons bent u gegarandeerd van jarenlange ervaring in het maken van tuinhuisjes;
 • U krijgt garantie op de door ons geleverde producten;
 • Wij werken door heel Nederland;
 • Tevens maken wij tuinhuisjes geheel op maat;
 • Wij verwezenlijken graag al uw wensen en ideeën; zo krijgt u uw droom tuinhuisje;
 • Daarbij krijgt u de beste kwaliteit aan producten die altijd duurzaam zijn;
 • Onze prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend;
 • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid.

 

Alle houtbouw is mogelijk

Door een schuur op maat te laten maken, krijgt u exact wat u wilt. Wilt u bijvoorbeeld meer ruimte voor het veilig opbergen van tuinmaterialen en droog en veilig fietsen kunnen stallen? Dan kunnen wij voor u een ruime berging realiseren. Maar wilt u ook een mooie buitenplek creëren waar u in de schaduw kunt genieten van de tuin vanaf een loungeset? Dan bouwen we er zonder problemen een mooie overkapping over veranda tegenaan. Alles qua houtbouw is in Emmeloord door ons te realiseren. Of dit nu een houten schuur met overkapping is of een paardenbox of blokhut. Wat wilt u laten bouwen? Bekijk hier ons portfolio.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Hoe werkt een uniek tuinhuis ontwerpen?

U kunt zelf, of onder begeleiding van ons, een eigen tuinhuis ontwerpen. Heeft u ergens iets moois gezien in een magazine of op Pinterest? Laat het ons zien, wij houden zelf ook alle trends in de bladen in de gaten, zodat we zo goed mogelijk alle soorten houtbouw kunnen realiseren.

U bepaalt zelf de afmetingen, de vorm, het materiaal en het aantal ramen en deuren van uw tuinhuis. Wij maken hier vervolgens de ontwerptekeningen bij. Hier kunt u nog wijzigingen in aanbrengen en vervolgens de tekeningen goedkeuren. Na akkoord maken we de bouwplanning klaar en in overeenstemming plannen we de opleverdag van uw gloednieuwe tuinhuis in Emmeloord.

 

 

 

Meer weten over Fries Houtbouw?

Ziet u het wel zitten om een eigen tuinhuis in Emmeloord te laten bouwen? Vraag een vrijblijvende offerte en aan wij komen eerst even langs om u te adviseren op de basis van de ruimte waar u uw tuinhuis in gedachten heeft. We denken graag met u mee en lopen u door de ruime mogelijkheden. Wat u maar wenst, Fries Houtbouw maakt het graag mogelijk!

Prijzen gaan op basis van een persoonlijke offerte op maat. Vraag uw vrijblijvende offerte direct aan, dan nemen we spoedig contact met u op.

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen