Houtbouw Assen

Wilt u een nieuwe berging, schuur, tuinhuis of carport bij u thuis realiseren, eventueel met overkapping? Maar weet u zelf niet waar u moet beginnen en geeft u het graag uit handen aan een betrouwbare partij? Kortom: bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor uw houtbouw in Assen? Dan bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. Dit bedrijf voor houtbouw uit Friesland bouwt de mooiste houten objecten van duurzaam en hoogwaardig materiaal, waarbij zij uitgebreid met u in gesprek gaan over uw ideeën en wensen. Hun motto is dat al uw wensen te realiseren zijn! Zij denken daarin graag met u mee. Zo hebben zij de mooiste tuinhuisjes in Friesland op hun naam staan en helpen zij u ook met een blokhut op maat of een houten schuur met overkapping. Zij laten uw dromen uitkomen!

 

 

 

De juiste keuze voor uw houtbouw in Assen en elders

Fries Houtbouw is een bekende naam in de houtbouw markt en timmert al meer dan 30 jaar houten bouwwerken in elkaar. Ons bedrijf heeft in die tijd behoorlijk wat kennis en ervaring opgebouwd die zij weer kunnen inzetten voor uw droomobject van hout. Wij houden altijd de laatste trends en ontwikkelingen in de houtbouwbranche in de gaten en passen daar onze dienstverlening continu op aan. Zo bieden wij u de beste service in advies en ontwerp. Of dat nu een overkapping of tuinhuis in Assen is, houtbouw in Tynaarlo of houtbouw in Assen, Groningen of Friesland, Fries Houtbouw staat voor u klaar. Wij zijn vooral werkzaam in Noord-Nederland, maar kunnen u ook van dienst zijn in de zuidelijke provincies van ons land. Want iedereen verdient ten slotte een mooi houten tuinhuis, overkapping of berging in de tuin en daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Onze werkwijze bij uw houtbouw in Assen

Wij leveren bij ieder project maatwerk af waarbij u zelf vrijheid heeft om keuzes te maken op gebied van de grootte, de vorm van het dak, plaatsing van ramen en deuren en materiaalkeuze. Wij denken vanaf stap 1 al met u mee met het plan voor uw houtbouw in Assen, zodat we u een realistisch beeld kunnen geven over uw ideeën en kunnen inschatten of er een vergunning aangevraagd moet worden voor uw houten bouwwerk. Gaat u voor een tuinhuis of overkapping in Assen, voor houtbouw in Tynaarlo of voor een prachtig idee voor houtbouw in Friesland of Groningen? Wij leggen u alle opties voor! Als volgende voorbereidende stap maken wij voor u de bouwtekening compleet met al uw wensen en ideeën.

Wij creëren bij ieder bouwwerk een funderingen van hardhout waarbij alle wanden van diverse materialen gemaakt kunnen worden. Hierbij heeft u keuze uit gepotdekseld vuren, lariksdelen, red cedar of geïmpregneerde vuren rabatdelen. Ook bij het dak is de keuzevrijheid enorm. Gaat u voor dakpannen, golfplaten, stalen profielplaten of voor een bitumenplat dak voor uw tuinhuis met overkapping in Assen? Daarnaast zijn alle ramen en deuren naar wens in te zetten.

 

 

 

Is uw plan compleet en weet u precies hoe uw houtbouw in Assen eruit gaat zien? Dan kunnen wij u het complete bouwpakket aanleveren. Kiest u ervoor om uw pakket zelf op te bouwen of kunnen wij u daarmee van dienst zijn? Uit de praktijk blijkt dat wij bij zo’n 99% van de klanten het bouwwerk opbouwen. Wij hebben hier zo veel ervaring in dat wij dit voortvarend en met mooi resultaat voor u kunnen doen.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Wij hebben veel plezier in het meedenken met onze klanten over nieuwe houten ontwerpen die goed in hun tuin passen. Wij zijn flexibel en kunnen u bijstaan als u twijfels of vragen heeft over uw idee voor uw houtbouw in Assen. Kiest u voor onze producten en diensten dan kunt u op de volgende zaken rekenen:

  • Onze jarenlange ervaring in houtbouw;
  • Al uw wensen en ideeën kunnen verwezenlijkt worden;
  • Wij maken gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen;
  • U krijgt garantie op de door ons geplaatste houten objecten;
  • Wij bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
  • Voorzien u van gratis, gedegen advies met een tikkeltje Friese nuchterheid;
  • Leveren door heel Nederland.

 

Meer weten over Fries Houtbouw?

Ziet u in gedachten uw nieuwe schuur al staan? Of gaat u toch voor een sfeervolle overkapping in Assen? Wat het ook is dat u in gedachten heeft, wij helpen u het graag te realiseren. Heeft u interesse in onze diensten en producten voor houtbouw in Assen, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen vervolgens bij u langskomen om u ter plekke te adviseren. Weet u al gelijk wat u wilt? Dan kunnen wij ook direct voor u aan de slag gaan! Voor vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen