Houtbouw Tynaarlo

Met onze huidige drukke levens worden onze tuinen steeds meer een plek waar men, vooral in de lente en zomer, tot rust kan komen na een hectische dag. Een eigen plek waar u zich kunt ontspannen en die u kunt inrichten naar uw eigen smaak. Daarbij is hout een favoriet materiaal. Hout geeft een natuurlijke uitstraling en een mooi resultaat. Bent u toe aan iets nieuws en wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven met een houten berging, tuinhuis, schuur of overkapping? Dan kunt u bij Fries Houtbouw terecht. Wij gaan voor u aan de slag en realiseren uw droom object voor u waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen! Bij onze houtbouw in Tynaarlo worden door ons alleen hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt, waardoor u nog lang van uw houten bouwwerk kunt genieten. Maar wij leveren onze houtbouw niet alleen in Drenthe, zoals ook onze houtbouw in Assen, maar ook op andere plaatsen in het noorden van het land. Zoals houtbouw in Groningen en Friesland. Sterker nog: wij leveren onze producten af in heel Nederland.

 

 

 

Houtbouw in Tynaarlo voor uw sfeervolle overkapping

Het is zomer, u heeft een lange werkdag achter de rug en na het avondeten heeft u behoefte aan rust en ontspanning. De temperatuur leent zich er prima voor om buiten te genieten van de heerlijke zomeravond, dus neemt u plaats onder uw prachtige houten overkapping. Met een kopje koffie of een wijntje in de hand kletst u na met uw partner, kinderen, buur of vrienden die tijdens een fietstochtje even spontaan langskomen en komt u heerlijk tot rust. Ziet u uzelf al zitten? Wij wel! En bij Fries tuinbouw maken wij uw houtbouw in Tynaarlo graag voor u mogelijk.
Offerte aanvragen Contact opnemen

Maar natuurlijk maken wij als houthandel in Tynaarlo nog veel meer producten naar wens. Zo hebben wij al veel klanten blij gemaakt met een houten schuur met overkapping, een blokhut op maat, een berging, een carport, paardenboxen en nog veel meer. Allemaal gemaakt van het beste hout in Tynaarlo of waar u maar wenst. Fries Houtbouw maakt het ook mogelijk om functionele garages te realiseren. Wilt u ook zo snel mogelijk kunnen genieten van uw houtbouw in Tynaarlo, Assen, Groningen of houtbouw in Friesland? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en breng uw droom tot leven!

 

Waarom kiest u voor Fries Houtbouw?

Stel u gaat voor een nieuwe schuur van hout in Tynaarlo. Waarom kiest u dan voor Fries Houtbouw in plaats van bijvoorbeeld een lokale houthandel in Tynaarlo? Wij leggen het u graag uit. Ons mooie bedrijf is al sinds jaar en dag een zeer bekende naam in de houtbouw branche. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en combineren dit met jeugdige bevlogenheid, waarbij wij nieuwe trends in vakbladen op de voet volgen en daar ook op inspelen met ons advies en onze ontwerpen. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij u veel mogelijkheden bieden, gaan wij professioneel en voortvarend te werk en kunnen wij al vroeg in het ontwerpproces met u bespreken wat wij u kunnen bieden met onze houtbouw in Tynaarlo.
Offerte aanvragen Contact opnemen

Wij werken altijd op maat, waarbij wij rekening houden met uw wensen en ideeën. Daarom is geen enkel project hetzelfde en kiezen wij ervoor om niet met standaardmaten te werken. U bepaalt zelf de afmetingen, de vorm van het dak en de hoeveelheid, plaats en het soort ramen en deuren. Door onze kennis en ervaring denken wij ter plekke met u mee, kunnen wij alle opties doorspreken en concluderen of er eventueel een vergunning aangevraagd dient te worden. Vervolgens verzorgen wij een bouwtekening waarin al uw ontwerpwensen verwerkt zijn.

 

 

 

Bij de bouw maken wij gebruik van een hardhouten fundering waarbij de wanden gemaakt kunnen worden van verschillende materialen, zoals: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red cedar. Wanneer we kijken naar het dak, zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor golfplaten of dakpannen, een bitumen plat dak of stalen profielplaten en nog veel meer. Wij zijn in staat om alles te leveren. Ook kunnen wij deuren en ramen naar voorkeur plaatsen.

Zodra wij samen met u tot een concreet plan zijn gekomen leveren wij u het bouwpakket. U heeft de keuze of u het zelf wilt bouwen of dat u ons daarvoor wilt inschakelen. 99% van onze klanten laat dit aan ons over waardoor wij met veel behendigheid uw houten object snel en secuur in elkaar zetten.

 

Contact opnemen voor uw houtbouw in Tynaarlo?

Heeft u interesse in een kwaliteitsbouwwerk van hout in Tynaarlo? Dan realiseren wij graag uw wensen voor deze houtbouw in Tynaarlo. Voor meer informatie over onze diensten, vragen of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen