Houtbouw in Groningen op maat

Houtbouw in Groningen biedt vele mogelijkheden. Uw tuin is een plek waar u wilt ontspannen, hoe fijn zou het zijn om te vertoeven in een tuinhuisje? Of om niet alleen een plek te hebben om te ontspannen, maar ook uw tuingereedschap in op te bergen? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuren, tuinhuisjes, blokhutten en bergingen met overkappingen in Groningen en omgeving. We beschikken over jarenlange ervaring met het op maat maken van dergelijke houtbouw. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden, waarbij u altijd kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit. We bouwen zowel op basis van zelf gemaakte ontwerpen (aan de hand van uw wensen) als uw eigen ontwerpen. Neem contact op, we denken graag met u mee.

DIVERSE SOORTEN HOUTBOUW IN GRONINGEN

Onder houtbouw in Groningen verstaat men een bouwmethode waarbij hout als belangrijkste bouwmateriaal wordt gebruikt. Binnen de houtbouw worden verschillende technieken en methoden gebruikt. Welke techniek en methode gebruikt wordt, is geheel afhankelijk van het gebruikte type hout en de bouwstijl. Houtbouw wint niet voor niets steeds meer terrein. Dit bouwmateriaal kent vele voordelen. Zo is hout een hernieuwbare bron, beschikt het over isolerende eigenschappen én draagt het materiaal bij aan een duurzame bouw.

We realiseren verschillende vormen van houtbouw. Van een houten tuinhuisje in Groningen tot een berging:

 • Houten garages;
 • Bergingen;
 • Tuinhuizen;
 • Recreatiewoningen;
 • Overkappingen;
 • Carports;
 • Paardenboxen;
 • Schuren;
 • Unieke aanvragen.

HOUTBOUW OP MAAT

U bepaalt zelf hoe uw houten tuinhuis in Groningen er uit komt te zien. Voor de wanden heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red cedar. Ook de dakbedekking, ramen en deuren zijn bespreekbaar. De mogelijkheden wat betreft de dakbedekking bestaan onder meer uit golfplaten, dakpannen, stalen profielplanten en bitumen dakbedekking.

HOOGWAARDIG HARDHOUT

u kunt altijd rekenen op echte Friese kwaliteit. Voor de fundering van bijvoorbeeld een houten tuinhuisje in Groningen maken we gebruik van hoogwaardig hardhout. Wij kiezen enkel voor producten die aan onze strikte normen voldoen: ze moeten duurzaam zijn en esthetisch aantrekkelijk. Tegelijkertijd vinden we het essentieel dat ze betaalbaar blijven voor u. We houden persoonlijk toezicht op de kosten om dit te waarborgen. Bovendien ontvangt u garantie op alle door ons geleverde producten.

AL RUIM 3O JAAR EEN ECHT BEGRIP

Al ruim 30 jaar is Fries Houtbouw een echt begrip in de houtbouw wereld van Friesland, Groningen en omstreken. Altijd kunnen onze klanten rekenen op maatwerk. Geen enkel project is vergelijkbaar. In samenspraak met u maken we een ontwerp, gebaseerd op de laatste trends en uw persoonlijke voorkeuren. Ook het plaatsen van een bouwpakket kan door ons uitgevoerd worden.

 • Vele jaren ervaring
 • Al uw wensen en ideeën zijn te realiseren
 • Gebruik van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten
 • Inclusief garantie
 • Overal in Nederland geleverd
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Gratis advies met Friese nuchterheid!

INCLUSIEF OF EXCLUSIEF INSTALLATIE

Zodra u tevreden bent met het ontwerp van de houtbouw in Groningen, kunt u beslissen om zelf het bouwpakket op te zetten. Toch kiezen veel van onze klanten ervoor om de montage aan ons toe te vertrouwen. We zorgen voor een efficiënte en deskundige installatie. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

MEER WETEN OVER HOUTBOUW IN GRONINGEN?

Voor het aanvragen van een adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-21680171. Ook kunt u een bericht sturen per e-mail en via het contactformulier op onze website. We zullen daar zo spoedig als mogelijk op reageren. Wilt u een offerte ontvangen voor de houtbouw? Vul dan het online offerteformulier in voor een scherpe en vrijblijvende offerte op maat. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een offerte of advies.

Contact opnemen Offerte aanvragen