Blokhut op maat laten maken

Blokhut op maat laten maken, zoals een tuinhuis of een blokhut met overkapping? Misschien heeft u al eens overwogen om een blokhut aan te schaffen, maar voldeed hij niet aan uw wensen. Wellicht was de maatvoering niet zoals u voor ogen had, of is hij de blokhut niet naar uw smaak. In dat geval biedt een blokhut op maat uitkomst. U kunt heel gemakkelijk een blokhut op maat laten maken. Indien nodig staan we u bij met het aanvragen van de vergunning voor het tuinhuis en het regelwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wat kunnen we voor u betekenen?

BLOKHUT OP MAAT LATEN PLAATSEN

Wat is een blokhut? Een blokhut is een kleine houten woning die gebouwd is met stevige boomstammen. Doordat blokhutten vervaardigd zijn uit dik hout hebben ze uitstekende isolerende eigenschappen. In een blokhut is het dan ook het gehele jaar aangenaam vertoeven. Een blokhut is de luxe-variant van een standaard tuinhuis. Door het gebruik van hout heeft de blokhut een charmante, rustieke, Scandinavische uitstraling. Kenmerkend voor blokhutten is het uitstekende dak en de zichtbare houten balken.

Een blokhut kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, waaronder:

 • Luxe opbergruimte in de tuin
 • Kantoor of atelier buitenshuis
 • Tuinhuis
 • Extra logeerruimte voor gasten
 • Speelruimte voor de kinderen
 • Gereedschaps- of klusruimte

WAAR MOET U LETTEN BIJ EEN BLOKHUT?

Wilt u een blokhut op maat bestellen? Samen met onze specialisten gaat u om de tafel zitten om uw perfecte blokhut te ontwerpen. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw blokhut, waaronder:

 • Houtsoort: gaat u voor douglas, rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
 • Dak helling: wilt u een zadeldak, puntig dak of plat dak?
 • Ramen: wel of geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
 • Deuren: wilt u openslaande deuren, normale deuren of extra breed?
 • Plaatsing: laat u de maatwerk blokhut door ons plaatsen of doet u het zelf?

BLOKHUT OP MAAT GEMAAKT NAAR UW WENSEN

Heeft u nog helemaal geen beeld bij uw blokhut voor uw tuin? Geen nood: wij helpen u graag bij het ontwerpproces. Voor inspiratie kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u verschillende houten blokhutten in diverse uitvoeringen. Als u ons inschakelt voor een blokhut op maat gaan wij samen stap voor stap bezig met het ontwerp.

BOUWPAKKET LATEN PLAATSEN OF ZELF AAN DE SLAG?

Wanneer we er samen uit zijn, tekenen wij uw ideale blokhut uit. Na controle maken we de bouwplanning op en in overeenstemming met u gaan we bouwen op de afgesproken datum. Heeft u nou zelf bouwervaring en vindt u het juist leuk om uw eigen blokhut op maat te bouwen? Dan is dat geen enkel probleem: u kunt ook zelf het bouwpakket plaatsen.

WAT KOST EEN BLOKHUT PLAATSEN?

Wat het laten plaatsen van een blokhut kost is geheel afhankelijk van uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Het is immers maatwerk. Wat zijn de maten die u voor ogen heeft? En wilt u een blokhut met overkapping laten plaatsen, of zonder? Maar ook het gekozen materiaal, het type dak en het aantal ramen zijn van invloed op de uiteindelijke kosten. Wanneer u ervoor kiest om de plaatsing van het tuinhuis of de blokhut aan ons over te laten, zijn hier ook kosten aan verbonden. Vraag voor een duidelijke indicatie van de kosten gerust een offerte aan, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug.

TUINHUIS OP MAAT: MET OVERKAPPING

Is een blokhut in uw situatie iets teveel van het goede en voldoet een tuinhuis met een simpel ontwerp? Of heeft u voorkeur voor een ander materiaal? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van een tuinhuis met overkapping op maat. U heeft voor een tuinhuis de keuze tussen hout, kunststof of andere materialen. Een tuinhuis met overkapping is ideaal om te gebruiken als luxe carport.

Maar u kunt ook denken aan extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap of tuinmeubels. Daarnaast biedt een tuinhuis ideale ruimte voor een atelier of kantoor aan huis. Wenst u een maatwerk tuinhuis met overkapping? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag direct een offerte aan. Wij realiseren uw tuinhuis op maat.

HOUTEN SCHUUR MET OVERKAPPING OP MAAT

Ook voor een schuur op maat kunt u ons inschakelen. Wij ontwerpen bijvoorbeeld een houten schuur met overkapping die zowel praktisch als aangenaam is. Zo wordt de schuur zoveel meer dan enkel een plek om spullen in op te bergen. U kunt de houten schuur met overkapping bijvoorbeeld ook gebruiken als loungegedeelte.

Een schuur op maat staat qua grootte precies goed en afgestemd op de omgeving in uw tuin of naast uw huis. Daar houden wij rekening mee met het ontwerp en bouwen. Ook als u beperkt ruimte heeft, kunnen wij een passende schuur op maat realiseren.

DUURZAME KWALITEITSPRODUCTEN EN GARANTIE

Wij maken bij het produceren van een blokhut en een tuinhuis gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Bovendien geven we garantie op alle geplaatste maatwerk houten schuren en blokhutten. Zodoende kunt u rekenen op materialen die jarenlang meegaan. Waardoor u weinig onderhoud hoeft te doen aan uw schuur, tuinhuis of blokhut op maat. Daarnaast beloven wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

BLOKHUT IN FRIESLAND EN ANDERE PROVINCIES

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van maatwerk blokhutten in de volgende provincies: Friesland, Groningen, Gelderland, Drenthe, Noord-Holland en Overijssel.

BLOKHUT KOPEN EN LATEN PLAATSEN?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw wensen verwezenlijken op het gebied van houten blokhutten. Niets is ons te gek! We geven u graag gratis advies en nemen u al het werk uit handen. Zo weten wij bijvoorbeeld of er een vergunning nodig is voor de blokhut op maat en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan.

Blokhut laten plaatsen die geheel op maat gemaakt is? Wij maken voor u de bouwtekening en na akkoord gaan wij snel voor u aan de slag. Wilt u een meteen een offerte aanvragen? Dat is uiteraard geen probleem. Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan gerust contactmet ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 06-21680171.

Contact opnemen Offerte aanvragen