Uw droom tuinhuis in Lelystad?

Bent u op zoek naar een mooi tuinhuis in Lelystad? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw unieke droom tuinhuis laten maken. Maar u kunt ook kiezen voor een carport, overkapping, tuinhuisje met overkapping of een blokhut. Hoe? Doordat wij niet werken met een standaard format en goed luisteren naar uw wensen en behoeften. Van het dak tot aan de ramen en de deur; u kunt uw fantasie geheel de vrije loop laten.

We gaan graag in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Indien u dit wenst geven wij ook graag onze eigen visie aan u door. Wij houden de branche en haar ontwikkelingen en trends namelijk nauwkeurig in de gaten. Hierdoor kunnen wij u ook inspireren; gratis advies dus met een vleugje Friese nuchterheid. Laat u verrassen en kies voor uw eigen unieke tuinhuis in Lelystad!

 

Tuinhuis Lelystad  Tuinhuis Lelystad

 

MOGELIJKHEDEN VAN UW TUINHUIS IN LELYSTAD

Met een tuinhuis in Lelystad kunt u al uw tuinspullen veilig en wel opbergen. Van uw fiets tot aan uw gereedschap, barbecue en tuinmeubilair! Maar een tuinhuis kan ook zoveel meer bieden. Wat dacht u van het creëren van een lekkere zitplek? Of wellicht bent u op zoek naar een hobbyruimte voor uw man; zodat u binnenshuis geen last meer heeft van al dat gehamer en getimmer. Wie weet wilt u wel een extra slaapplek creëren in uw tuin! Het is allemaal mogelijk. Wij bekijken graag de opties en of er eventueel een vergunning nodig is ja of nee. Tevens bekijken we ook graag uw verdere tuin om te kijken wat voor een tuinhuis hier passend in zou zijn. Benieuwd naar andere projecten die wij al hebben opgeleverd? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een blokhut of tuinhuisje met overkapping? Bekijk gerust ons portfolio!

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

ONZE UNIEKE AANPAK

Weet u al precies hoe u uw tuinhuis in Lelystad eruit wilt laten zien of kunt u wel wat aanvullend advies gebruiken? Fries Houtbouw helpt u graag en onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u precies vertellen wat de diverse opties inhouden en wat eventuele voordelen of nadelen deze mogelijkheden bieden in uw situatie. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij aardig wat ervaring en kennis opgedaan waardoor wij u veel extra service kan bieden. Of u nu voor een tuinhuisje met overkapping gaat of een blokhut op maat wilt laten maken, wij denken graag met u mee.

Tuinhuis Lelystad Tuinhuis Lelystad
U bepaalt de afmetingen, de vorm, het aantal ramen en deuren en wij maken vervolgens de ontwerptekeningen. Ook kiest u de materialen waarmee wordt gewerkt zodat u uw houtbouw project precies de uitstraling kunt geven die u wenst. Uw tuinhuis in Lelystad wordt voorzien van een fundering van hardhout en de wanden kunnen gemaakt worden van een aantal geselecteerde materialen, zoals red cedar, lariksdelen, gepotdekseld vuren of geïmpregneerde vuren rabatdelen. Heeft u ook al over uw dak nagedacht? Afhankelijk van het type dak heeft u de keuze om voor golfplaten of dakpannen te gaan, of om en bitumen plat dak of stalen golfplaten te gaan.

Bent u tevreden met het ontwerp en wilt u het tuinhuisje met overkapping of de blokhut kopen, dan kunnen wij de onderdelen gaan bestellen en bij u afleveren als bouwpakket. U kunt uw tuinhuis in Lelystad zelf in elkaar zetten, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. U beslist!

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

VOORDELEN VAN ONS TUINHUIS IN LELYSTAD

Bent u benieuwd naar de voordelen van een tuinhuis in Lelystad van Fries Houtbouw? We hebben ze hier voor u op een rij gezet:

 • Bij ons bent u gegarandeerd van jarenlange ervaring in het maken van tuinhuisjes;
 • U krijgt garantie op de door ons geleverde producten;
 • Tevens maken wij tuinhuisjes geheel op maat;
 • Wij hanteren geen standaard format;
 • Wij verwezenlijken graag al uw wensen en ideeën; zo krijgt u uw droom tuinhuisje;
 • Wij werken door heel Nederland;
 • Daarbij krijgt u de beste kwaliteit aan producten die altijd duurzaam zijn;
 • Onze prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend;
 • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid.

 

Tuinhuis Lelystad  Tuinhuis Lelystad

TUINHUISJES OP MAAT: CREER UW DROOMONTWERP IN DE ACHTERTUIN

Laat uw droomontwerp tot leven komen met tuinhuisjes op maat. Wij bieden maatwerkoplossingen voor deze huisjes, waarbij u uw eigen ontwerp kunt creëren. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een knusse tuinkamer of een stijlvolle werkruimte, wij kunnen het voor u realiseren. Transformeer uw achtertuin met een uniek en functioneel tuinhuisje dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende situaties waarin mensen ervoor kiezen om een tuinhuisje of blokhut aan te schaffen. Een gezin met jonge kinderen kan een huisje in de tuin gebruiken als extra opbergruimte voor buitenspeelgoed en tuinmeubelen, waardoor de tuin netjes blijft en de kinderen veilig kunnen spelen. Een hobbyist met groene vingers kan een blokhut gebruiken als tuinwerkplaats om tuingereedschap op te slaan en planten te kweken. Voor een stel dat graag in de natuur vertoeft, biedt een blokhut een rustige toevluchtsoord in de achtertuin om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Tuinhuisjes en blokhutten zijn waardevolle toevoegingen voor veel mensen.

VAKMANSCHAP: LAAT UW TUINHUIS BOUWEN DOOR PROFESSIONALS

Met vakkundig vakmanschap kunt u uw droom tuinhuis laten bouwen door professionals. Onze ervaren bouwers zorgen voor een nauwkeurige voering en hoogwaardige materialen, zodat uw tuinhuis perfect aansluit bij wat u graag wilt. Geniet van een op maat gemaakt tuinhuis dat vakmanschap en kwaliteit uitstraalt in uw tuin.

TUINHUIS OF BLOKHUT LELYSTAD?

Kiest u voor een tuinhuis of een blokhut in Lelystad? Een tuinhuisje en een blokhut zijn beide structuren die in de tuin worden geplaatst, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee. Een tuinhuisje is meestal kleiner en eenvoudiger van ontwerp, met dunner hout en eenvoudige constructie. Het wordt vaak gebruikt voor opslag of als een kleine werkruimte. Een blokhut daarentegen is meestal groter en robuuster, gebouwd met massieve houten balken en een stevige constructie. Blokhutten worden vaak gebruikt als extra woonruimte, zoals een tuinkantoor, gastenverblijf of recreatieruimte, en bieden meer isolatie en comfort.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van een tuinhuis in Lelystad of wilt u een blokhut kopen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek, ook als u in de omgeving woont zoals Emmen. U kunt direct een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen