Houtbouw Drachten

Inhoudsopgave

Voor houtbouw in Drachten kunt u terecht bij ons: Fries Houtbouw. U kunt door ons iedere soort tuinhuis op maat laten maken. Of u nu een flinke overkapping, grote schuur of een bescheiden tuinhuis in Drachten wilt laten bouwen, wij doen het graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en duurzame kwaliteitsproducten weten steeds meer mensen ons te vinden voor een schuur op maat. Wat kunnen we voor u betekenen?

 

“Wij werken niet met standaardformaten, maar behandelen elk project als anders en uniek.”

Een ontwerp op maat

Bij Fries Houtbouw houden we van een persoonlijke aanpak. Ieder tuinhuis is uniek en zo gaan we er dan ook mee om. Wanneer u door ons uw houtbouw in Friesland wilt laten bouwen, komen we persoonlijk bij u langs. Door direct de ruimte te zien waar u graag een tuinhuis met overkapping of houten schuur met overkapping wilt laten bouwen, kunnen we u goed adviseren over de afmetingen. Wat is maximaal haalbaar en wat gaat dat kosten? U krijgt het allemaal op maat van ons te horen.

Wilt u vervolgens de bouwplannen doorzetten, dan gaan we enthousiast voor u aan de slag en krijgt u als een bouwtekening welke aansluit bij uw wensen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Van kleine berging tot schuur met carport

Wat u ook wilt laten bouwen, wij zorgen dat uw houtbouw in Drachten helemaal naar wens is. Wij hebben ervaring met het bouwen van de volgende soorten houtbouw:

 • Houten garages;
 • Bergingen;
 • Tuinhuizen;
 • Recreatiewoningen;
 • Overkappingen;
 • Carports;
 • Paardenboxen;
 • Schuren;
 • Unieke aanvragen.

Staat uw wens hier niet direct bij? Geen zorgen, leg uw ideeën aan ons voor en we maken een plan en gaan na of we dit voor u kunnen realiseren. Combinaties zijn ook geen enkel probleem, zoals een tuinhuis met overkapping. Wij bieden houtbouw in Friesland en de rest van Nederland.

 

 

Waarom Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is gevestigd in Friesland in het plaatsje Westergeest. Vanuit Westergeest verzorgen wij houtbouw in heel Friesland, maar ook daarbuiten! Het is ons doel om woondromen uit te laten komen. Wij realiseren de mooiste houten creaties in tuinen waar u jarenlang van kunt genieten.

Wat u verder van ons kunt verwachten:

 • Alle wensen en ideeën zijn te verwezenlijken;
 • Gebruik van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten;
 • Jarenlange ervaring;
 • Garantie op de door ons geplaatste objecten;
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
 • Levering in heel Nederland;
 • Gratis advies met Friese nuchterheid!

 

Ruime materiaalkeuze

Iedereen heeft ander wensen qua ontwerp, maar dit geldt ook voor de materiaalkeuze. Wij gebruiken voor de kwaliteitsgarantie standaard een hardhouten fundering. Daarnaast kunt u kiezen of u de wanden wilt laten bouwen van:

 • geïmpregneerde vuren rabatdelen
 • gepotdekseld vuren
 • lariksdelen
 • of red ceder

Daarnaast bieden we voor het dak ook een zeer ruime keuze. Van dakpannen en golfplaten tot een bitumen plat dak of profielplaten. Het is allemaal mogelijk. We laten u graag alle opties zien als we langskomen voor advies.

Advies op locatie?

Bent u erg benieuwd naar de mogelijkheden in houtbouw te Drachten voor de ruimte die u hebt? Wij komen graag bij u langs om u te adviseren. Weet u al exact wat u wilt laten bouwen, dan gaan we gelijk aan de slag met een complete bouwtekening. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen