Tuinhuis op maat laten maken?

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom schuur op maat of blokhut op maat te verwezenlijken.

Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

 

 

 

Uw tuinhuis op maat laten maken door ons

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. Wie weet weten we u te verrassen en van inspiratie te voorzien.

In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen. Hierna gaan wij aan de slag met een bouwtekening. Is deze akkoord? Dan gaat het echte werk beginnen! Met enkel de meest duurzame en kwalitatief goede materialen gaan wij voor u aan de slag. Van de deur tot aan de ramen en het dak: u beslist! Zo krijgt u dat tuinhuis op maat die u altijd al had willen hebben. Een tuinhuis met overkapping is ook een van de mogelijkheden! Kies voor maatwerk tuinhuis met overkapping.

Moderne tuinhuizen op maat

Houten tuinhuizen zijn modern vanwege hun veelzijdigheid en het vermogen om eigentijdse ontwerpen te omarmen. Het gebruik van natuurlijke materialen past goed bij moderne esthetiek, terwijl de mogelijkheid om hout te bewerken resulteert in strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Duurzaamheid, warmte en de mogelijkheid om hout te combineren met andere moderne elementen dragen bij aan hun moderniteit.

Onze voordelen

Een houten tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

 

 

Hoe hoog mag je tuinhuis zonder vergunning zijn?

In Nederland mag een tuinhuis zonder vergunning maximaal 3 meter hoog zijn. Als het tuinhuis binnen 1 meter van de erfgrens staat, mag het maximaal 2,5 meter hoog zijn. Het is echter altijd verstandig om de lokale bouwvoorschriften te controleren, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van de gemeente. Zorg ervoor dat u eventuele regels niet over het hoofd ziet, anders riskeert u gedoe met de buren of zelfs met de autoriteiten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Hoeveel kost een tuinhuis op maat?

De kosten van een op maat gemaakt tuinhuis variëren afhankelijk van factoren zoals grootte, materiaalkeuze en extra functies. Over het algemeen beginnen de prijzen bij enkele duizenden euro's en kunnen oplopen, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Vraag een vrijblijvende offerte op, zodat we een nauwkeurige schatting kunnen maken voor uw specifieke wensen. Wilt u liever eerst telefonisch contact om specifieke vragen beantwoord te krijgen, dan kan dat ook. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken mee met uw tuinhuis op maat.

Tuinhuisje op maat? Wij helpen u graag!

Wilt u door Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken? Wij staan van harte voor u klaar! Vraag direct een offerte aan en we gaan met u in persoonlijk gesprek. Wanneer u nog vragen en / of opmerkingen voor ons heeft, kunt u altijd contact opnemen. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen