Mooie tuinhuisjes in Emmen

Bent u op zoek naar een aanbieder van tuinhuisjes in Emmen? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. Wilt u graag een uniek tuinhuisje in uw tuin in Emmen zien schitteren? Eentje die niemand anders heeft? We helpen u graag aan het verwezenlijken van úw droom tuinhuis. Wij werken niet met een standaardformat, maar passen onze kundigheid en vakmanschap aan op uw wensen en ideeën.

Van de afmetingen en kleuren tot aan de vorm van het dak en de deuren en ramen: u kunt uw fantasie geheel de vrije loop laten. Daarbij geven we, indien u dit wenst, graag ook zelf ideeën door. Ziet u dit houten kunstwerk al in uw tuin staan?

Fries Houtbouw is al ruim 30 jaar een begrip in de houtbouw markt.

Prachtige tuinhuisjes in Emmen Mooi tuinhuis in Emmen

 

Op onze website vindt u de tuinhuisjes in Emmen die wij al eerder hebben ontworpen en gebouwd. Enthousiast geraakt van onze houten tuinhuizen en wilt u nu ook een tuinhuis op maat laten ontwerpen? U kunt gelijk een offerte aanvragen via onderstaande button. Of neem eerst vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of voor meer informatie.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Tuinhuisjes in Emmen van kwaliteit

Of u nu een tuinhuis met overkapping en een plat dak, een carport of een schuur wenst. We houden de laatste trends en ontwikkelingen in de branche nauwkeurig in de gaten. Waardoor we u altijd van inspiratie kunnen voorzien. Naast originaliteit, kunt u van ons ook altijd kwaliteit verwachten. Een tuinhuisje is zoveel meer dan enkel een plek om uw spullen in op te slaan; het is als een accessoire in uw tuin!

 

Werken met duurzame kwaliteitsproducten

We houden van kwaliteit; ook wanneer het op tuinhuisjes aankomt. Want hoe beter de kwaliteit van de producten waarmee we werken, hoe mooier het eindresultaat. We genieten er onwijs van wanneer u tevreden bent met uw houten tuinhuis. Om dit te verwezenlijken werken we met hoogwaardige én duurzame kwaliteitsproducten waarmee we ook een steentje bijdragen aan het milieu. Om u te verzekeren van onze kwaliteit en duurzaamheid krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste tuinhuizen in Emmen.

 

Maatwerk tuinhuis in Emmen

Bent u benieuwd naar onze eerder opgeleverde blokhutten in Emmen? Bekijk ze gerust in ons portfolio. Naast dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat, gaat dit ook op voor uitstekende service. We vinden het belangrijk dat u verliefd wordt op uw tuinhuisje in Emmen. Daarom luisteren we nauwkeurig naar uw wensen en staat u bij ons centraal. Een tuinhuis op maat laten maken is een garantie op succes.

Wij laten uw dromen uitkomen en realiseren uw gewenste tuinhuis!

 

Emmen: stad voor jong en oud

De Drentse stad Emmen heeft een sfeervol centrum met een prachtig plein en een stadspark. Emmen is de regio voor jong en oud. Hier in deze stad, de grootste stad van de gemeente Emmen, is voor iedereen wat te beleven. Van de rust en prachtige ruimte in het stadspark tot aan hippe winkels in het overdekte winkelcentrum. Emmen biedt voor iedereen wat wils.

De bijzondere stedenbouwkundige opbouw is kenmerkend voor deze stad. Om de landschappelijke gebieden te kunnen behouden worden de nieuwbouwwijken niet dicht bij het centrum opgebouwd, maar meer op relatief grote afstand. Emmen wordt ook wel de Vlinderstad genoemd. Dit is een verwijzing naar het voormalige dierenpark, nu bekend onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Blokhut op maat gemaakt Bijzonder tuinhuisje in Emmen

Voordelen van een blokhut met overkapping

Men verwart een tuinhuis vaak met een blokhut. Een blokhut is echter de luxe-variant van een standaard tuinhuis. De blokhut is meer een kleine houten woning die u kunt gebruiken als kantoor aan huis of logeerruimte voor gasten. Een tuinhuis is vaker een opslagplek voor tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Bent u benieuwd naar de voordelen van een blokhut in Emmen met overkapping? We hebben ze hier voor u op een rij gezet:

  • We beschikken over jarenlange ervaring in het maken van tuinhuizen, blokhutten en schuren;
  • Bij ons geen standaard format;
  • Al uw wensen en ideeën zijn te verwezenlijken; zo krijgt u het tuinhuis of de blokhut van uw dromen;
  • Wij werken enkel met hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten;
  • Op onze producten krijgt u altijd garantie;
  • We leveren door heel Nederland;
  • Onze prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend;
  • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Uw droomobject op iedere gewenste locatie

We bieden u de mogelijkheid om uw droomobject op de gewenste locatie te laten bouwen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuisjes in Emmen (Drenthe), maar kunnen voor u ook een uniek tuinhuis met overkapping, of een compleet tuinhuis met overkapping en een plat dak, een blokhut op maat, een carport of een schuur op maat (eventueel met overkapping) realiseren.

U kiest zelf de grootte, de inrichting en de positie van en hoeveelheid ramen en deuren. Alles is mogelijk en we maken er met uw ideeën en aanwijzingen een mooi ontwerp van. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben in de houtbouw kunnen wij u daarbij van gedegen advies voorzien.

 

Tuinhuizen in Emmen Zwart tuinhuis met overkapping

 

Inspectie van onze tuinhuizen in Emmen

Als onderdeel van onze dienstverlening komen we vaak ter plaatse om locatie van het toekomstige tuinhuis met overkapping en een plat dak te bekijken. Wij kunnen op die manier goed inschatten of uw wensen haalbaar zijn in de bestaande situatie en met u meedenken over de diverse mogelijkheden. Doordat we op de hoogte zijn van alle actuele trends en ontwikkelingen blijven we onze ontwerpen altijd vernieuwen en aanpassen.

 

Gebruik van de juiste materialen

Onze werkwijze tekent zich door flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Die kwaliteit is ook terug te vinden in onze materialen. Zo maken we bij de bouw gebruik van een hardhouten fundering. Waarbij u bij de wanden kunt kiezen uit: gepotdekseld vuren, geïmpregneerde vuren rabatdelen, lariksdelen of red cedar.

Gekeken naar het dak van tuinhuisjes in Emmen, zoals een tuinhuis met overkapping en een plat dak, valt er onder andere te kiezen uit dakpannen, golfplaten, stalen profielplaten of een bitumen plat dak.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Professionele installatie van de blokhut in Emmen

Zodra het ontwerp en de tekeningen gereed zijn en de materialen zijn geleverd, bezorgen we het bouwpakket bij u. U kunt vervolgens de keuze maken of u het zelf in elkaar wilt gaan zetten of het liever aan ons overlaat. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor de laatste optie. Wij zetten ook uw schuur, blokhut, tuinhuis of carport zorgvuldig in elkaar.

Nadat er overeenstemming is, kunt u nog kiezen of u een bouwpakket zelf wilt plaatsen of dit door ons uit te laten voeren. Wij zien in 99% van de gevallen dat dit aan ons wordt overgelaten. Door onze ervaring kunnen wij dit veel sneller dan wanneer u het zelf zou doen.

 

De mooiste tuinhuisjes in Emmen vindt u bij Fries Houtbouw

Kies voor éen van onze tuinhuisjes in Emmen en ervaar de voordelen zelf! Wilt u graag dat Fries Houtbouw uw tuinhuisje in Emmen komt maken? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of er vergunningen nodig zijn. Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. We helpen u van harte verder.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Misschien staat er binnenkort wel een prachtig tuinhuis in uw tuin in Emmen!

Waar kan ik tuinhuisjes in Emmen kopen?

Je kunt tuinhuisjes in Emmen kopen bij tuincentra, bouwmarkten en gespecialiseerde winkels voor tuinmeubilair en -accessoires.

Zijn er regels of vergunningen nodig voor het plaatsen van tuinhuisjes in Emmen?

Ja, in Emmen gelden regels en voorschriften voor het plaatsen van tuinhuisjes, afhankelijk van hun grootte en locatie. Soms is een omgevingsvergunning nodig. Neem contact met ons op voor specifieke richtlijnen.

Kan ik mijn tuinhuisje aanpassen aan mijn wensen in Emmen?

Ja, vaak kun je tuinhuisjes aanpassen aan je wensen in Emmen. Echter, als dit structurele veranderingen betreft, moet je rekening houden met eventuele vergunningsvereisten.

Waar kan ik meer informatie vinden over tuinhuisjes in Emmen?

Voor meer informatie over tuinhuisjes in Emmen, kun je de website van de gemeente Emmen raadplegen of contact met ons opnemen.

Contact opnemen Offerte aanvragen