Tuinhuisjes in Emmen

Inhoudsopgave

Bent u op zoek naar een aanbieder van tuinhuisjes in Emmen? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. Wilt u graag een uniek tuinhuisje in uw tuin in Emmen zien schitteren? Eentje die niemand anders heeft? Fries Houtbouw helpt u aan het verwezenlijken van úw droom tuinhuis. Wij werken niet met een standaardformat, maar passen onze kundigheid en vakmanschap aan op uw wensen en ideeën.

Van de afmetingen en kleuren tot aan de vorm van het dak en de deuren en ramen: u kunt uw fantasie geheel de vrije loop laten! Daarbij geven we, indien u dit wenst, graag ook zelf ideeën door. Ziet u dit houten kunstwerk al in uw tuin staan?

Fries Houtbouw is al ruim 30 jaar een begrip in de houtbouw markt.

 

Op onze website vindt u de tuinhuisjes in Emmen die wij al eerder hebben ontworpen en gebouwd. Enthousiast geraakt van onze houten tuinhuizen en wilt u nu ook een tuinhuis op maat laten ontwerpen? U kunt gelijk een offerte aanvragen via onderstaande button. Of neem eerst vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of meer informatie.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Kwaliteit tuinhuisjes in Emmen

Of u nu een tuinhuis met overkapping en een plat dak, een carport of een schuur wenst. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen in de branche nauwkeurig in de gaten. Waardoor we u altijd van inspiratie kunnen voorzien. Naast originaliteit, kunt u van Fries Houtbouw ook altijd kwaliteit verwachten. Een tuinhuisje is zoveel meer dan enkel een plek om uw spullen in op te slaan; het is als een accessoire in uw tuin!

 

Tuinhuisjes in Drenthe

Wij van Fries Houtbouw houden van kwaliteit; ook wanneer het op tuinhuisjes in Drenthe aankomt. Want hoe beter de kwaliteit van de producten waarmee wij werken, hoe mooier het eindresultaat! Wij genieten er onwijs van wanneer u tevreden bent met uw houten tuinhuis. Om dit te verwezenlijken werken wij met hoogwaardige én duurzame kwaliteitsproducten waarmee wij ook een steentje bijdragen aan het milieu. Om u te verzekeren van onze kwaliteit en duurzaamheid krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste tuinhuizen.

 

Maatwerk tuinhuis in Emmen

Bent u benieuwd naar onze eerder opgeleverde tuinhuisjes in Drenthe? Bekijk ze gerust in ons portfolio. Naast dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat, gaat dit ook op voor uitstekende service. Wij vinden het belangrijk dat u verliefd wordt op uw tuinhuisje in Emmen. Daarom luisteren we nauwkeurig naar uw wensen en staat u bij ons centraal. Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw is een garantie op succes!

Wij laten uw dromen uitkomen en realiseren uw gewenste tuinhuis!

 

Emmen: stad voor jong en oud

De Drentse stad Emmen heeft een sfeervol centrum met een prachtig plein en een stadspark. Emmen is de regio voor jong en oud. Hier in deze stad, de grootste stad van de gemeente Emmen, is voor iedereen wat te beleven. Van de rust en prachtige ruimte in het stadspark tot aan hippe winkels in het overdekte winkelcentrum. Emmen biedt voor iedereen wat wils.

Er woonden op 1 januari 2020 56.560 mensen. De bijzondere stedenbouwkundige opbouw is kenmerkend voor deze stad. Om de landschappelijke gebieden te kunnen behouden worden de nieuwbouwwijken niet dicht bij het centrum opgebouwd, maar meer op relatief grote afstand. Emmen wordt ook wel de Vlinderstad genoemd. Dit is een verwijzing naar het voormalige dierenpark, nu bekend onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Voordelen van een blokhut met overkapping

Men verwart een tuinhuis vaak met een blokhut. Een blokhut is echter de luxe-variant van een standaard tuinhuis. De blokhut is meer een kleine houten woning die u kunt gebruiken als kantoor aan huis of logeerruimte voor gasten. Een tuinhuis is vaker een opslagplek voor tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Bent u benieuwd naar de voordelen van een blokhut met overkapping van Fries Houtbouw? We hebben ze hier voor u op een rij gezet:

 • Wij beschikken over jarenlange ervaring in het maken van tuinhuizen, blokhutten en schuren;
 • Bij ons geen standaard format;
 • Al uw wensen en ideeën zijn te verwezenlijken; zo krijgt u de tuinhuis of blokhut van uw dromen;
 • Wij werken enkel met hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten;
 • Op onze producten krijgt u altijd garantie;
 • Wij leveren door heel Nederland;
 • Onze prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend;
 • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Uw droomobject op iedere gewenste locatie

Wij bieden u de mogelijkheid om uw droomobject op de gewenste locatie te laten bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuisjes in Emmen (Drenthe), maar kunnen voor u ook een uniek tuinhuis met overkapping, of een compleet tuinhuis met overkapping en een plat dak, een blokhut op maat, een carport of een schuur op maat (eventueel met overkapping) realiseren.

U kiest zelf de grootte, de inrichting en de positie van en hoeveelheid ramen en deuren. Alles is mogelijk en wij maken er met uw ideeën en aanwijzingen een mooi ontwerp van. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in de houtbouw kunnen wij u daarbij van gedegen advies voorzien.

 

 

Inspectie van de tuinhuisjes in Emmen

Als onderdeel van onze dienstverlening komen wij vaak ter plaatse om locatie van het toekomstige tuinhuis met overkapping en een plat dak te bekijken. Wij kunnen op die manier goed inschatten of uw wensen haalbaar zijn in de bestaande situatie en met u meedenken over de diverse mogelijkheden. Doordat wij op de hoogte zijn van alle actuele trends en ontwikkelingen blijven wij onze ontwerpen altijd vernieuwen en aanpassen.

 

Gebruik van de juiste materialen

Onze werkwijze tekent zich door flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Die kwaliteit is ook terug te vinden in onze materialen. Zo maken wij bij de bouw gebruik van een hardhouten fundering. Waarbij u bij de wanden kunt kiezen uit: gepotdekseld vuren, geïmpregneerde vuren rabatdelen, lariksdelen of red cedar.

Gekeken naar het dak van tuinhuisjes in Emmen, zoals een tuinhuis met overkapping en een plat dak, valt er onder andere te kiezen uit dakpannen, golfplaten, stalen profielplaten of een bitumen plat dak.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Professionele installatie tuinhuisjes in Emmen

Zodra het ontwerp en de tekeningen gereed zijn en de materialen zijn geleverd, bezorgen wij het bouwpakket bij u. U kunt vervolgens de keuze maken of u het zelf in elkaar wilt gaan zetten of het liever aan ons overlaat. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor de laatste optie. Wij zetten ook uw schuur, blokhut, tuinhuis of carport zorgvuldig in elkaar!

Nadat er overeenstemming is kunt u nog kiezen of u een bouwpakket zelf wilt plaatsen of dit door ons uit te laten voeren. Wij zien in 99% van de gevallen dat dit aan ons wordt overgelaten. Door onze ervaring kunnen wij dit veel sneller dan wanneer u het zelf zou doen.

 

De mooiste tuinhuisjes in Emmen vindt u bij Fries Houtbouw

Kies voor éen van onze tuinhuisjes in Emmen en ervaar de voordelen zelf! Wilt u graag dat Fries Houtbouw uw tuinhuisje in Emmen komt maken? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of er vergunningen nodig zijn. Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Misschien staat er binnenkort wel een prachtig tuinhuis in uw tuin in Emmen!

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen