Schuur op maat laten maken?

Wilt u graag een schuur op maat bestellen? Fries Houtbouw is de perfecte partner voor het realiseren van een maatwerk schuur in de omgeving Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel. Op de website vindt u eerdere bouwwerken, zodat u een beeld heeft bij wat Fries Houtbouw ook voor u zou kunnen realiseren.

Spreekt dit u direct aan of ziet u onderdelen die u interessant vindt om in uw eigen schuur op maat te verwerken? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat voor soort schuur u wilt laten bouwen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Meester in het maken van houten schuren, blokhutten en overkappingen

Door 30 jaar ervaring kan Fries Houtbouw al uw ideeën en wensen verwezenlijken. Wilt u een houten schuur met overkapping, maatwerk kunststof schuur met openslaande deuren, blokhut op maat, kapschuur met punt dak of een schuur met veel ramen? Alles is mogelijk! Fries Houtbouw geeft u gratis en vrijblijvend advies en neemt u al het werk uit handen.

Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er een vergunning nodig is en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan. Wel zo makkelijk en u kunt zich blijven focussen op de leuke dingen, zoals het ontwerp en de inrichting van uw nieuwe schuur op maat. Wilt u een maatwerk schuur kopen? Neem contact met ons op voor advies!

 

Een schuur op maat gemaakt  

 

Schuur op maat voor alle doeleinden

Een schuur is een vrijstaand huisje in uw tuin (meestal gemaakt van hout) dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het is natuurlijk een ideale plek voor extra opbergruimte en het opslaan van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels. Een schuur op maat staat qua grootte precies goed en afgestemd op de omgeving in uw tuin of naast het huis.

U heeft tevens direct de gewenste extra ruimte. Want wanneer u een schuur op maat gaat laten maken, kunt u dit helemaal zelf bepalen. Daarnaast zijn schuren ook perfect om extra werkruimte te creëren wanneer een uitbouw niet mogelijk is. Wat denkt u bijvoorbeeld van een atelier of kantoor in de tuin? Zo kunt u heerlijk rustig werken of hobbyen in uw nieuwe houten schuur!

 

Onder begeleiding ontwerpen

Wenst u een maatwerk schuur voor opslag of als extra werkruimte? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, gaat u samen met Fries Houtbouw om de tafel zitten om uw perfecte schuur op maat te ontwerpen. Wordt het een tuinhuis met overkapping en openslaande deuren? Of is een houten schuur met overkapping en dichte berging het meest praktisch?

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat en heeft u wellicht al een bepaalde bouwstijl in gedachten. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw maatwerk schuur, waaronder:

  • Houtsoort: gaat u voor douglas, rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
  • Dakbedekking: gaat u bijvoorbeeld voor dakpannen, golfplaat of dakpanplaten?
  • Dak helling: wilt u een puntig dak of plat dak?
  • Ramen: wilt u geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
  • Deuren: extra brede of openslaande deuren?
  • Plaatsing: laat u de maatwerk schuur door ons plaatsen of doet u het zelf?

 

Eindeloze bouwmogelijkheden voor een schuur op maat

Zo stelt u samen stap voor stap uw eigen schuur op maat samen. Of het nu een tuinhuis met overkapping of een houten schuur met overkapping wordt; de mogelijkheden zijn zeer divers. Heeft u slechts beperkte ruimte? Geen probleem, een idyllisch tuinhuisje op een krappe plaats is evengoed door ons te realiseren.

Net als zowaar een extra buitenverblijf bouwen met prachtige ramen tot aan de grond en een veranda. U hoeft het maar te noemen en wij leveren u wat we kunnen bieden.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Duurzame producten

Fries Houtbouw maakt gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten en levert op alle geplaatste schuren en blokhutten garantie. Voor u betekent dit dat u kunt rekenen op materialen die jarenlang meegaan. Waardoor u weinig onderhoud heeft aan uw schuur, blokhut of tuinhuis met overkapping.

Zelf al een schuur uitgedacht en ontworpen? Wij maken voor u de bouwtekening en na akkoord gaan wij snel voor u aan de slag. Zodat u van uw houten schuur op maat kunt gaan genieten!

 

Schuur op maat  

 

Offerte aanvragen voor een schuur op maat

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-21680171! Wij gaan nooit direct aan de slag. Maar komen eerst bij u langs voor persoonlijk advies en het doorspreken van de mogelijkheden voor uw bouwlocatie. Heeft u dus al een blokhut, tuinhuis of schuur op maat zelf uitgedacht? Dan kunnen we wel zo goed als direct starten met het maken van een bouwtekening.

 

Persoonlijk advies inwinnen

Ons advies bij u op locatie is geheel vrijblijvend. Ook wanneer u zich nog aan het oriënteren bent, kijken we graag samen met u wat alle mogelijkheden zijn. Zodat u snel een beeld heeft bij hoe uw eigen houten schuur, overkapping, tuinhuis, blokhut of schuur op maat eruit kan zien. Mail of bel dus gerust voor meer informatie!

Waar kan ik een schuur op maat kopen?

Fries Houtbouw biedt de mogelijkheid om een schuur op maat te kopen. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor diverse houten bouwprojecten.

Wat is een schuur op maat?

Een schuur op maat is een houten constructie die volledig wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Het biedt een unieke oplossing die perfect past bij jouw situatie.

Kan ik mijn eigen ontwerp voor een schuur op maat laten maken bij Fries Houtbouw?

Ja, bij Fries Houtbouw kun je je eigen ontwerp voor een schuur op maat laten realiseren. Ze staan bekend om hun maatwerk en vakmanschap.

Hoe kan ik contact opnemen met Fries Houtbouw voor meer informatie?

Je kunt Fries Houtbouw bereiken via hun website www.frieshoutbouw.nl of telefonisch. Op hun website vind je uitgebreide informatie over hun aanbod voor schuren op maat en hoe je met hen in contact kunt komen voor advies en aankoop.

Contact opnemen Offerte aanvragen