Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Tuinhuisjes in Purmerend?

Bent u op zoek naar een aanbieder van mooie tuinhuisjes in Purmerend? In dat geval staat Fries Houtbouw van harte voor u klaar! Een tuinhuisje is dé ideale plek om uw spullen van buiten in op te kunnen bergen. Van de fiets tot aan tuinstoelen tot aan gereedschap. Maar; een tuinhuisje kan ook prima gebruikt worden als ontspanningsruimte! Wat dacht u van in de prille lente, wanneer de eerste zonnestralen Nederland doen opwarmen maar het nog wel een klein beetje aan de frisse kant is? Dan kunt u tóch van het buitenleven genieten, maar dan onder een dak! Wat uw reden voor het aanschaffen van tuinhuisjes in Purmerend ook is; van Fries Houtbouw kunt u altijd kwaliteit op maat verwachten!

 

MAATWERK TUINHUISJES IN PURMEREND

Bij Fries Houtbouw werken we niet met een standaard format voor tuinhuisjes in Purmerend. Wij weten namelijk als geen ander dat geen een tuin hetzelfde is. Evenals dat ieder mens uniek is en zo zijn of haar eigen ideeën en wensen rondom een tuinhuisje heeft. Daarom gaan wij graag met u in persoonlijk contact om uw visie te bespreken. Daarbij is niets ons te gek! Zelf kunnen we u ook van inspiratie voorzien. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuisjes nauwkeurig in de gaten, waardoor we altijd up-to-date zijn. Gratis advies is dus altijd mogelijk, maar dan wel met een vleugje Friese nuchterheid. Van het dak tot aan de ramen; u krijgt een tuinhuisje op maat gemaakt!

 

 

 

Kwaliteit tuinhuisjes in Purmerend

Naast dat we het bij Fries Houtbouw heel belangrijk vinden om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent tuinhuisjes in Purmerend, staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Want alleen met kwaliteitsproducten kunt u optimaal van het tuinhuisje in Purmerendgenieten! Daarom werken wij uitsluitend met producten die voldoen aan onze hoge normen. Zo moeten deze duurzaam en uiteraard mooi zijn. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat u niet te veel hoeft te betalen. Daarom zien wij er persoonlijk op toe dat de gekozen producten altijd betaalbaar blijven. Tot slot krijgt u van ons garantie op de door ons opgeleverde producten.

KWALITEIT TUINHUISJES IN PURMEREND

Naast dat we het bij Fries Houtbouw heel belangrijk vinden om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent tuinhuisjes in Purmerend, staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Want alleen met kwaliteitsproducten kunt u optimaal van het tuinhuisje in Purmerend genieten! Daarom werken wij uitsluitend met producten die voldoen aan onze hoge normen. Zo moeten deze duurzaam en uiteraard mooi zijn. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat u niet te veel hoeft te betalen. Daarom zien wij er persoonlijk op toe dat de gekozen producten altijd betaalbaar blijven. Tot slot krijgt u van ons garantie op de door ons opgeleverde producten.

 

DE MEERWAARDE VAN FRIES HOUTBOUW

Met ruim 30 jaar aan ervaring in de houtbouwsector heeft Fries Houtbouw al heel wat tuinhuisjes in Purmerend op haar naam staan. Maar ook voor een tuinhuis met overkapping in Purmerend of een unieke blokhut in Purmerend kun je bij ons terecht. Benieuwd naar wat wij zoal leveren? Bekijk dan ons portfolio.

Heeft u een mooi idee voor houtbouw bij u in de tuin? Wij komen bij u langs om alle mogelijkheden door te spreken. Denkt u hierbij aan de vorm en afmeting, daktype en de hoeveelheid en positie van ramen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp en de tekeningen en betrekken we u bij de volgende stappen. Zo kunt u ook de gewenste materialen kiezen voor uw project. Uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend krijgt altijd een hardhouten fundering en bij de wanden heeft u de keuze uit materialen als lariksdelen, red cedar, gepotdekseld vuren of geïmpregneerde vuren rabatdelen. Natuurlijk zijn unieke tuinhuisjes in Purmerend niet compleet zonder een zelfgekozen dak. Kiest u voor een bitumen plat dak, stalen profielplaten of gaat u voor dakpannen of golfplaten? De beslissing ligt bij u en wij adviseren u graag!

Zodra u uw akkoord heeft gegeven dan kunnen wij de materialen gaan bestellen. Het bouwpakket wordt bij u thuisbezorgd en u kunt aan de slag met de montage van uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend. Of laat u het toch liever aan ons over? Alles is mogelijk en wij zetten met veel plezier en vakmanschap allerlei soorten tuinhuisjes in Purmerend in elkaar.

Bij Fries Houtbouw kunt u op de volgende zaken vertrouwen:

 • Wij hebben jarenlange ervaring in houtbouw;
 • Wij gebruiken enkel duurzame kwaliteitsmaterialen;
 • Wij verwezenlijken al uw wensen en ideeën;
 • U wordt voorzien van gratis, gedegen advies met een tikkeltje Friese nuchterheid;
 • Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
 • U krijgt garantie op al onze geplaatste houten objecten;
 • Levering door heel Nederland.

 

 

 

INTERESSE GEWEKT?

Bent u geïnteresseerd geworden in de tuinhuisjes in Purmerend van Fries Houtbouw? Wij komen graag uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend bouwen! U kunt direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

⚒️ Tuin huis op maat laten maken

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wij luisteren hierbij heel goed naar uw wensen en ideeën. Maar we denken ook graag met u mee! Zo kunnen wij u, indien gewenst, van gratis advies voorzien met een vleugje Friese nuchterheid! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuizen goed in de gaten, deze informatie spelen we uiteraard graag door richting u. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en ook kijken naar eventuele vergunningen.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Tuinhuis op maat door Fries Houtbouw

Een tuinhuis op maat laten maken door Fries Houtbouw levert u vele voordelen op. Wilt u deze weten? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

 • Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van vakmanschap
 • Ook bieden wij u garantie op de door ons geleverde producten
 • Uw wensen en ideeën staan centraal
 • Maar we kunnen u ook van professioneel advies voorzien
 • Door ons wordt er enkel gewerkt met duurzame materialen
 • U geniet hierbij van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Wij leveren door heel Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

⚒️ Voordelen tuinhuis op maat

Wilt u graag een tuinhuis op maat laten maken? Dat kan bij de specialist Fries Houtbouw! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw droom tuinhuis te verwezenlijken. Tuinhuizen zijn weer helemaal hip. Logisch ook als u het ons vraagt! Want naast heel praktisch, is ze ook als een accessoire voor de tuin! U kunt er allerlei spullen in opbergen. Van fietsen tot aan gereedschap, van tuinmeubilair tot aan de barbecue. Daarnaast kunt u haar ook gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of heerlijke yogaplek. Of wat dacht u van een tweede huiskamer, maar dan in de tuin? Plaats er een loungeset in met heerlijke kussens, warme plaids en gezellige accessoires. Ziet u uzelf al genieten met uw partner, het hele gezin, de buren, uw beste vrienden of gewoon lekker alleen? Goed boek erbij, glaasje koffie of wijn: laat dat relaxen maar beginnen!

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Contact opnemen Offerte aanvragen