Tuinhuisjes in Purmerend?

Bent u op zoek naar een aanbieder van mooie tuinhuisjes in Purmerend? In dat geval staat Fries Houtbouw van harte voor u klaar! Een tuinhuisje is dé ideale plek om uw spullen van buiten in op te kunnen bergen. Van de fiets tot aan tuinstoelen tot aan gereedschap. Maar; een tuinhuisje kan ook prima gebruikt worden als ontspanningsruimte! Wat dacht u van in de prille lente, wanneer de eerste zonnestralen Nederland doen opwarmen maar het nog wel een klein beetje aan de frisse kant is? Dan kunt u tóch van het buitenleven genieten, maar dan onder een dak! Wat uw reden voor het aanschaffen van tuinhuisjes in Purmerend ook is; van Fries Houtbouw kunt u altijd kwaliteit op maat verwachten!

 

MAATWERK TUINHUISJES IN PURMEREND

Bij Fries Houtbouw werken we niet met een standaard format voor tuinhuisjes in Purmerend. Wij weten namelijk als geen ander dat geen een tuin hetzelfde is. Evenals dat ieder mens uniek is en zo zijn of haar eigen ideeën en wensen rondom een tuinhuisje heeft. Daarom gaan wij graag met u in persoonlijk contact om uw visie te bespreken. Daarbij is niets ons te gek! Zelf kunnen we u ook van inspiratie voorzien. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuisjes nauwkeurig in de gaten, waardoor we altijd up-to-date zijn. Gratis advies is dus altijd mogelijk, maar dan wel met een vleugje Friese nuchterheid. Van het dak tot aan de ramen; u krijgt een tuinhuisje op maat gemaakt!

 

 

 

Kwaliteit tuinhuisjes in Purmerend

Naast dat we het bij Fries Houtbouw heel belangrijk vinden om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent tuinhuisjes in Purmerend, staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Want alleen met kwaliteitsproducten kunt u optimaal van het tuinhuisje in Purmerendgenieten! Daarom werken wij uitsluitend met producten die voldoen aan onze hoge normen. Zo moeten deze duurzaam en uiteraard mooi zijn. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat u niet te veel hoeft te betalen. Daarom zien wij er persoonlijk op toe dat de gekozen producten altijd betaalbaar blijven. Tot slot krijgt u van ons garantie op de door ons opgeleverde producten.

KWALITEIT TUINHUISJES IN PURMEREND

Naast dat we het bij Fries Houtbouw heel belangrijk vinden om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent tuinhuisjes in Purmerend, staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Want alleen met kwaliteitsproducten kunt u optimaal van het tuinhuisje in Purmerend genieten! Daarom werken wij uitsluitend met producten die voldoen aan onze hoge normen. Zo moeten deze duurzaam en uiteraard mooi zijn. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat u niet te veel hoeft te betalen. Daarom zien wij er persoonlijk op toe dat de gekozen producten altijd betaalbaar blijven. Tot slot krijgt u van ons garantie op de door ons opgeleverde producten.

 

DE MEERWAARDE VAN FRIES HOUTBOUW

Met ruim 30 jaar aan ervaring in de houtbouwsector heeft Fries Houtbouw al heel wat tuinhuisjes in Purmerend op haar naam staan. Maar ook voor een tuinhuis met overkapping in Purmerend of een unieke blokhut in Purmerend kun je bij ons terecht. Benieuwd naar wat wij zoal leveren? Bekijk dan ons portfolio.

Heeft u een mooi idee voor houtbouw bij u in de tuin? Wij komen bij u langs om alle mogelijkheden door te spreken. Denkt u hierbij aan de vorm en afmeting, daktype en de hoeveelheid en positie van ramen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp en de tekeningen en betrekken we u bij de volgende stappen. Zo kunt u ook de gewenste materialen kiezen voor uw project. Uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend krijgt altijd een hardhouten fundering en bij de wanden heeft u de keuze uit materialen als lariksdelen, red cedar, gepotdekseld vuren of geïmpregneerde vuren rabatdelen. Natuurlijk zijn unieke tuinhuisjes in Purmerend niet compleet zonder een zelfgekozen dak. Kiest u voor een bitumen plat dak, stalen profielplaten of gaat u voor dakpannen of golfplaten? De beslissing ligt bij u en wij adviseren u graag!

Zodra u uw akkoord heeft gegeven dan kunnen wij de materialen gaan bestellen. Het bouwpakket wordt bij u thuisbezorgd en u kunt aan de slag met de montage van uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend. Of laat u het toch liever aan ons over? Alles is mogelijk en wij zetten met veel plezier en vakmanschap allerlei soorten tuinhuisjes in Purmerend in elkaar.

Bij Fries Houtbouw kunt u op de volgende zaken vertrouwen:

 • Wij hebben jarenlange ervaring in houtbouw;
 • Wij gebruiken enkel duurzame kwaliteitsmaterialen;
 • Wij verwezenlijken al uw wensen en ideeën;
 • U wordt voorzien van gratis, gedegen advies met een tikkeltje Friese nuchterheid;
 • Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
 • U krijgt garantie op al onze geplaatste houten objecten;
 • Levering door heel Nederland.

 

 

 

INTERESSE GEWEKT?

Bent u geïnteresseerd geworden in de tuinhuisjes in Purmerend van Fries Houtbouw? Wij komen graag uw tuinhuis met overkapping of blokhut in Purmerend bouwen! U kunt direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

Kan ik in Purmerend tuinhuisjes op maat laten maken?

Jazeker, bij Fries Houtbouw is het mogelijk om tuinhuisjes in Purmerend op maat te laten maken. Geen een tuin of persoonlijke voorkeur is hetzelfde, dus vinden wij het ook logisch dat elk tuinhuis anders is. Wij gaan graag met u in gesprek over wat uw wensen zijn. Daarentegen voorzien wij u ook graag van professioneel advies en inspiratie. Zo komen wij samen op het beste ontwerp voor uw tuinhuis.

Wat zijn de voordelen van een tuinhuis op maat door Fries Houtbouw?

Wij hebben de voordelen van een tuinhuis op maat door Fries Houtbouw voor u op een rijtje gezet:

 • U kunt altijd rekenen op vakmanschap door onze jarenlange ervaring
 • Wij werken enkel met duurzame materialen van hoge kwaliteit
 • U geniet van de beste prijs/kwaliteitverhouding
 • Niet alleen in de omgeving van Purmerend zijn wij actief: wij leveren namelijk door heel Nederland!
 • Uw wensen en ideeën staan bij ons centraal
Ik heb een idee voor houtbouw in mijn tuin. Wat nu?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat wanneer u een idee voor houtbouw in uw hoofd hebt, u dit ook graag wilt realiseren. Hoe u dit aanpakt? U neemt contact op met Fries Houtbouw en maakt een afspraak. Wij komen op locatie langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook het afmeten van de plek in uw tuin waar u uw houtbouw wilt plaatsen kan hier niet ontbreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp en de bouwtekening. Nadat u de materialen hebt gekozen die u voorkeur hebben en u akkoord gaat met de bouw, bestellen wij de materialen. Het bouwpakket wordt op locatie bezorgd en u heeft de mogelijkheid om de montage zelf te doen of aan Fries Houtbouw over te laten.

Vrijblijvend contact opnemen
Direct offerte aanvragen

Wat zijn andere soorten houtbouw die mogelijk zijn, naast de tuinhuisjes in Purmerend door Fries Houtbouw?

Niet alleen voor tuinhuisjes in Purmerend is Fries Houtbouw de juiste keuze. Het is ook mogelijk om door ons een blokhut, overkapping, uitbreiding of zelfs carport te laten bouwen. Bespreek met ons wat uw wensen zijn en wij realiseren de houtbouw waar u altijd al van hebt gedroomd.

Contact opnemen Offerte aanvragen