Houten schuur met overkapping

Wilt u een houten schuur met overkapping in uw tuin? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. We creëren graag uw houten schuur op maat of blokhut op maat met overkapping zoals u dit wilt; geen standaard format dus. We weten feilloos het praktische te combineren met het aangename. Zo wordt de schuur zoveel meer dan enkel een plek om bijvoorbeeld spullen in op te bergen.

U kunt het tuinhuis ook gebruiken als loungegedeelte: ook wanneer het regent of hartje winter is. Hiervoor is een tuinhuis met overkapping super praktisch, want u zit altijd droog. Zet er bijvoorbeeld een vuurkorf bij, plaats lekkere warme plaids over de tuinbanken en u kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven.

Houten schuren met overkapping naar wens gebouwd

We luisteren graag naar uw wensen en ideeën omtrent de houten schuur met overkapping. Indien u dit wenst geven wij u ook graag zelf onze eigen visie door. We houden de laatste trends en ontwikkelingen in de branche nauwkeurig in de gaten en weten u dan ook altijd van inspiratie te voorzien. Gratis advies dus, met een vleugje Friese nuchterheid!

 

Houten schuur met overkapping   Houten schuren met overkapping

 

Houten schuur met overkapping: twee vliegen in één klap

Steeds meer mensen kiezen voor een houten schuur met overkapping voor in de tuin. De voordelen van een schuur met overkapping, ook wel een kapschuur genoemd, spreken namelijk voor zich. Ten eerste heeft u alle voordelen van een ‘normale’ schuur: extra opbergruimte, een droog plekje voor uw fietsen, scooters of motoren en/of ruimte om te klussen. Daarnaast heeft u dankzij de overkapping een gezellige, overdekte zithoek waar u heerlijk kunt zitten, ook als het eigenlijk net iets te koud of te nat is om buiten te zitten. Met een maatwerk kapschuur in Friesland pakt u dus als het ware twee vliegen in één klap.

 

Maatwerk: u bepaalt hoe de kapschuur eruit komt te zien

Bij ons krijgt u altijd een houten schuur met overkapping die volledig op maat is gemaakt. Van het dak tot aan de materiaalkeuze, de ramen en de deuren: u beslist. Niets is ons te gek. Persoonlijk contact staat bij ons centraal, des te beter weten we uw wensen in een prachtig eindresultaat te verwerken.

Zo gaan we graag met u in gesprek nadat u met ons contact heeft opgenomen of een offerte heeft aangevraagd. In dit gesprek bekijken we de mogelijkheden en kunnen we bespreken of er eventuele vergunningen nodig zijn. Hierna maken we een bouwtekening en bij akkoord gaan we aan de slag. Hierbij werken we enkel met duurzame en kwalitatief hoge materialen; des te mooier de kapschuur wordt. Op alle door ons geleverde producten krijgt u garantie; dat geeft u een stukje zekerheid.

 

Zo gaan we te werk

Natuurlijk gaan we altijd vakkundig te werk. Eerst is het aan u om aan te geven wat u precies zoekt in uw houten schuur met overkapping. Zoals reeds gezegd heeft u keuze uit verschillende soorten houten, daken, ramen en overkapping. Vervolgens stellen we een bouwtekening op van de schuur met overkapping die volledig aansluit op uw wensen. Deze leggen we aan u voor en eventuele feedback en opmerkingen worden verwerkt.

Bent u akkoord? Dan heeft u vervolgens twee keuzes: de houten schuur inclusief overkapping laten leveren als bouwpakket of deze door ons laten bouwen. We zien dat het merendeel van onze klanten ervoor kiest om de schuur met overkapping door ons te laten bouwen – dat is immers een stuk makkelijker. Doet u dit ook, dan komen we u nieuwe houten schuur vakkundig installeren op een dag die u goed uitkomt.

 

De voordelen van Fries Houtbouw

Wanneer u besluit uw houten schuur met overkapping door ons te laten maken, dan geniet u van vele voordelen. Nieuwsgierig? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

  • We beschikken over jarenlange ervaring: ook in het maken van houten schuren met overkapping;
  • U krijgt altijd garantie op de door ons geleverde producten;
  • We luisteren goed naar uw wensen en ideeën en vertalen dit in het eindresultaat;
  • Indien gewenst geven we ook graag onze professionele visie;
  • Wij werken uitsluitend met duurzame materialen;
  • U geniet van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • We leveren door heel Nederland.

Een schuur met veranda ervoor  Een kapschuur in Friesland

 

Ook voor andere schuren, tuinhuizen en houtbouw

U kunt bij ons ook altijd aankloppen voor ander maatwerk houtbouw. Denk hierbij aan het ontwerpen en bouwen van tuinhuisjes, schuren, blokhutten, garages, bergingen, tuinkamers, hekwerken, overkappingen en meer. We zijn met name actief in Friesland en omstreken, maar in principe bedienen we heel Nederland. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een schuur met een veranda ervoor? We komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U kunt direct een offerte aanvragen. Wanneer u nog vragen en / of opmerkingen voor ons heeft, kunt u altijd contact opnemen. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. We helpen u van harte verder.

 

Contact opnemen Offerte aanvragen