Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Houten schuur met overkapping

Wilt u een houten schuur met overkapping in uw tuin? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres. Wij creëren graag uw houten schuur op maat of blokhut op maat met overkapping zoals u dit wilt; geen standaard format dus! Fries Houtbouw eet feilloos het praktische te combineren met het aangename. Zo wordt de schuur zoveel meer dan enkel een plek om bijvoorbeeld spullen in op te bergen. U kunt het tuinhuis ook gebruiken als lounge gedeelte: ook wanneer het regent of hartje winter is! Hiervoor is een tuinhuis met overkapping super praktisch, want u zit altijd droog. Zet er bijvoorbeeld een vuurkorf bij, plaats lekkere warme plaids over de tuinbanken en u kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven. Wij van Fries Houtbouw luisteren graag naar uw wensen en ideeën omtrent de houten schuur met overkapping. Indien u dit wenst geven wij u ook graag zelf onze eigen visie door. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen in de branche nauwkeurig in de gaten en weten u dan ook altijd van inspiratie te voorzien. Gratis advies dus, met een vleugje Friese nuchterheid!

 

   

 

Maatwerk houten schuur met overkapping

Bij Fries Houtbouw krijgt u altijd een houten schuur met overkapping die volledig op maat is gemaakt! Van het dak tot aan de materiaalkeuze, de ramen en de deuren: u beslist! Niets is ons te gek. Persoonlijk contact staat bij ons centraal, des te beter weten we uw wensen in een prachtig eindresultaat te verwerken. Zo gaan wij graag met u in gesprek nadat u met ons contact heeft opgenomen of een offerte heeft aangevraagd. In dit gesprek bekijken we de mogelijkheden en kunnen we bespreken of er eventuele vergunningen nodig zijn. Hierna maken wij een bouwtekening en bij akkoord gaan we aan de slag. Hierbij werken we enkel met duurzame en kwalitatief hoge materialen; des te mooier de houten schuur met overkapping wordt! Op alle door ons geleverde producten krijgt u garantie; dat geeft u een stukje zekerheid.

 

Onze voordelen

Wanneer u besluit uw houten schuur met overkapping door Fries Houtbouw te laten maken, dan geniet u van vele voordelen. Nieuwsgierig? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

  • Wij beschikken over jarenlange ervaring: ook in het maken van houten schuren met overkappingen!
  • U krijgt altijd garantie op de door ons geleverde producten
  • Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en vertalen dit in het eindresultaat
  • Indien gewenst geven wij ook graag onze professionele visie
  • Wij werken uitsluitend met duurzame materialen
  • U geniet van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Wij leveren door heel Nederland!

 

 

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd geworden in een houten schuur met overkapping van Fries Houtbouw? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek! U kunt direct een offerte aanvragen. Wanneer u nog vragen en / of opmerkingen voor ons heeft kunt u altijd contact opnemen. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

 

Contact opnemen Offerte aanvragen