Overkapping in Zwolle

Overkapping in Zwolle laten plaatsen, waar u het hele jaar door van kunt genieten? Fries Houtbouw biedt de meeste uiteenlopende opties aan overkappingen, waardoor u op ieder moment kunt genieten van uw tuin. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u er zeker van dat uw overkapping altijd snel en professioneel wordt gemaakt. Een overkapping van Fries Houtbouw is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam en betaalbaar.

Een overkapping is tijdloos en maakt uw tuin tot een plek om heerlijk tot rust te komen - met goed en met slecht weer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden tijdens de realisatie van een overkapping in uw tuin in Zwolle, altijd met het doel om een fijne zitplek te creëren.

 

 

Wij laten uw dromen uitkomen! Uw houten garage, berging, tuinhuis, recreatiewoning, paardenboxen, schuren, carport, overkapping etc. kunnen wij naar uw wensen en op maat maken.

Onder een overkapping in Zwolle van uw tuin genieten

U heeft een fijne tuin waar u het liefst in alle seizoenen van wilt genieten. Maar door de weersomstandigheden is het niet altijd mogelijk om in de tuin te zitten. Of denk aan uw meubels die nat worden, wanneer u deze buiten laat staan. Een overkapping laten plaatsen in Zwolle biedt de oplossing! Wij leveren overkappingen van hoogwaardige kwaliteit die altijd gemaakt worden van het beste en meest duurzame materiaal. Zo heeft u lang plezier van uw terrasoverkapping in Zwolle.

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Voordelen van een overkapping in Zwolle

  • Creëer extra leefruimte en geniet langer van het buitenleven met een overkapping;
  • Profiteer van een goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • We geven altijd garantie op door ons geplaatste producten;
  • Verschillende posities mogelijk: overkapping aan het huis, aan een muur of een vrijstaande terrasoverkapping zonder muurbevestiging;
  • Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, loungen en een veranda;
  • Uw tuinmeubels blijven droog;
  • Gratis deskundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

 

 

Uw wensen uitgewerkt

Vaak heeft u zelf al ideeën over hoe uw perfecte terrasoverkapping in Zwolle eruit moet komen te zien. Of u heeft op internet al voorbeelden opgezocht van overkappingen. We komen graag bij u op de koffie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen alles op maat maken: de vorm, afmetingen, het daktype en zelfs de positie van eventuele ramen. De overkapping krijgt altijd een fundering van hardhout. Hardhout heeft namelijk een lange levensduur en is bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook heeft u keuze in welke materialen er worden gebruikt voor de overkapping in uw tuin in Zwolle.

Naast een overkapping laten plaatsen  in Zwolle, plaatsen we ook andere bouwwerken in uw tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor: tuinhuisjes, carports, bergingen, garages en hekwerken. Hierin kan uiteraard ook alles naar wens worden ontworpen. Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
Offerte aanvragen Contact opnemen

Montage

Zodra alles rond is wat betreft het ontwerp en de materialen, gaan we de materialen bestellen. Het bouwpakket wordt daarna zo snel mogelijk bij u bezorgd, zodat u de overkapping zelf in elkaar kunt zetten. Mocht u het liever door ons willen laten installeren, dan is dat ook mogelijk.

 

Uw droom uit laten komen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze site.

Overkapping in Zwolle laten bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u graag een prachtige terrasoverkapping in Zwolle? Neem dan direct contact op met Fries Houtbouw! Ons bedrijf zit in het Friese Westereen, maar we leveren door heel Nederland. Neem direct contact op via het contactformulier, of stuur ons een mail.

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen