Overkapping in Lelystad

Overkapping in Lelystad laten bouwen, zodat u heerlijk droog kunt vertoeven in de tuin, ook wanneer het weer wat minder mee zit? Stelt u zich eens voor dat u zo’n plek heeft in de tuin, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Wij bieden een verscheidenheid aan overkappingen aan die we op een snelle en professionele wijze realiseren. De overkappingen die wij aanbieden zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook goed betaalbaar. Wel zo prettig! Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Overkapping Lelystad  Overkapping Lelystad

 

Optimaal genieten met een overkapping in Lelystad

Wanneer u een tuin heeft, wilt u daar zoveel mogelijk van genieten. Heerlijk in de zon, met een tijdschrift, al luisterend naar de vogeltjes. Maar ook wanneer het weer minder goed is, wilt u graag heerlijk vertoeven in uw tuin. Dat kunnen we ons prima voorstellen! Dankzij een overkapping in Lelystad, kunt u ook wanneer het regent genieten van uw tuin. Een overkapping wordt ook wel een veranda of een terrasoverkapping genoemd en is een sfeervolle manier om zonwering in te zetten.Het fijne aan de overkappingen die wij aanbieden is, dat u de overkapping geheel naar wens door ons kan laten produceren. Iedere overkapping die wij leveren is zeer hoogwaardig en is gemaakt van het beste en meest duurzame materiaal.

Tuinoverkapping naar wens

Gedurende het realiseren van een overkapping in Lelystad, staan uw wensen ten alle tijde centraal. We horen het dan ook graag wanneer u specifieke wensen heeft, tijdens een persoonlijke kennismaking. Alles wat u maar wilt, kan op wens worden gemaakt. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe de vorm, afmetingen, het daktype, de ramen en andere onderdelen van de veranda, worden. Het is zelfs mogelijk om te bepalen welke materialen er worden gebruikt bij het bouwen van de overkapping, echter wordt de fundering ten alle tijde gemaakt van hardhout. Op deze manier bent u gegarandeerd van een kwalitatieve overkapping die helemaal is zoals u vooraf voor ogen had.

 

Indien gewenst inclusief montage

Indien gewenst, kunnen we de overkapping inclusief montage aanbieden, maar u kunt er ook voor kiezen om het geheel zelf te monteren. Wanneer u toch wilt dat wij het bouwpakket voor u in elkaar zetten, is dat geen probleem. Alles is mogelijk bij ons! Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en de prijzen van het uitbesteden van de montage.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Meer dan overkappingen

Op zoek naar een deskundig bedrijf dat een tuinhuis, veranda, terrasoverkapping of een houten berging kan realiseren? We bieden echter meer aan dan overkappingen. Zo kunnen we ook allerlei andere bouwwerken voor in de tuin door ons laten ontwerpen en realiseren. Denk hierbij aan tuinhuisjes, carports, hekwerken, garages, bergingen en meer. Ook in die gevallen geldt dat de bouwwerken geheel op maat. Op onze website krijgt u een impressie van de bouwwerken die we door de jaren heen gerealiseerd hebben.

Verrijk uw tuin met een tuinoverkapping

Kunt u niet wachten tot u heerlijk onder uw eigen overkapping kunt vertoeven in uw tuin in Lelystad? Bekijk de mogelijkheden op de website en neem gerust contact op voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen. Vraag gerust een offerte aan door het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug. Meer weten? Stuur gerust een e-mail, of laat uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie. Hoe komt uw overkapping er uit te zien?

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen