Houtbouw Drenthe

Voor Houtbouw in Drenthe staan wij altijd voor u klaar. Ziet u het al voor u dat u een mooie schuur in de tuin hebt staan? Of misschien wilt u graag een combinatie van een tuinhuis en een overkapping? Bij Fries Houtbouw kunt u elke soort tuinhuis laten maken, en dat volledig op maat. Wij maken enkel gebruik van duurzame kwaliteitsproducten en passen onze jarenlange ervaring graag toe in uw tuin. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

“Wij werken niet met standaardformaten, maar behandelen elk project als anders en uniek.”

Uw partner voor houtbouw in Drenthe

Bij Fries Houtbouw zijn we voorstanders van een persoonlijke aanpak. Elke klant is uniek, wat betekent dat uw wensen en voorkeuren ook uniek zijn. U wilt namelijk graag een tuinhuis die bij u en uw situatie past. Fries Houtbouw helpt u hier graag mee. Wij komen bij u langs om te inventariseren waar u een schuur of tuinhuis wilt laten bouwen. Zo hebben wij een goed inzicht van de afmetingen en kunnen wij u een passend advies geven. Gaat u akkoord met de bouwplannen? Dan maken wij een bouwtekening en kunnen we aan de slag!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Van carport tot recreatiewoning

Wat u wensen ook zijn, wij garanderen u dat uw houtbouw naar wens is. Bij Fries Houtbouw in Drenthe zijn wij ervaren met het bouwen van de volgende soorten houtbouw:

 • Houten garages
 • Bergingen
 • Tuinhuizen
 • Recreatiewoningen
 • Overkappingen
 • Carports
 • Paardenboxen
 • Schuren
 • Én unieke aanvragen

Staat u droomhoutbouw hier niet tussen? Voor elke wens hebben wij een oplossing op maat. Leg uw idee aan ons voor en we gaan na of we dit voor u kunnen realiseren. Bij Fries Houtbouw heeft u ook de mogelijkheid om houtbouw te combineren. Misschien wilt u een recreatiewoning laten bouwen waar een overkapping aan vastzit. Of vraagt u zich af of het mogelijk is om een tuinhuis te bouwen die u kunt gebruiken als werkstudio. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Uw partner voor houtbouw in Drenthe

Al jarenlang is Fries Houtbouw een begrip in de houtbouw. Met ruim 30 jaar ervaring, volgen wij de laatste trends in vakbladen en gebruiken we dit in ons advies.

 • Al ruim 30 jaar zijn wij toonaangevend in de houtbouw
 • Alle wensen en ideeën zijn te verwezenlijken
 • Gebruik van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten
 • Garantie op de door hun geplaatste objecten
 • Levering door heel Nederland
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Gratis advies met Friese nuchterheid

 

Duurzame materiaalkeuze

Ook voor de materiaalkeuze geldt dat iedereen eigen wensen heeft. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen namelijk dat u lang kan genieten van uw houtbouw. Voor de kwaliteitsgarantie gebruiken wij standaard een hardhouten fundering. Verder kunt u zelf kiezen of u de wanden wilt laten bouwen van:

 • lariksdelen
 • rood ceder
 • gepotdekseld vuren
 • geïmpregneerde vuren rabatdelen

Voor het dak van uw tuinhuis heeft u ook een ruime keuze. Wilt u graag dakpannen, golfplaten of een bitumen dak laten toepassen? Alles is mogelijk. Wanneer we op locatie bij u langskomen, laten we graag de opties zien voor uw nieuwe houtbouw.

Maak een afspraak voor een bezoek op locatie

Wilt u weten wat houtbouw in Drenthe voor uw voor- of achtertuin kan betekenen? Wij komen graag langs op locatie om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Heeft u al een idee van wat u wilt laten bouwen? Dan kunnen we gelijk aan de slag met het maken van een complete bouwtekening. Vraag een offerte aan of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wij bieden onze houtbouw aan in Drenthe, maar ook de rest van Nederland. Woont u in Assen, Drachten, Groningen of Tynaarlo? We komen graag langs op locatie.

Wie is Fries Houtbouw?

Fries Houtbouw is al jaren een begrip in de houtbouw markt. Al 30 jaar lang geven wij u graag advies en houtbouw op maat met een vleugje Friese nuchterheid. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar leveren door heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf, voor meer informatie kunt u dan ook contact met ons opnemen.

Wat voor houtbouw levert Fries Houtbouw?

Bij Fries Houtbouw zijn al uw wensen en ideeën te verwezenlijken. We weten namelijk als geen ander dat geen enkele tuin hetzelfde is. Van garages, tot bergingen, schuren tot aan paardenboxen en recreatiewoningen, niets is ons te gek! Fries Houtbouw houdt de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten en we voorzien u in een persoonlijk gesprek graag van advies met een vleugje Friese nuchterheid! Klik hier om gelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Welke materialen gebruikt Fries Houtbouw?

U kunt bij Fries Houtbouw uw tuinhuis op maat laten maken. Wel wordt er door ons enkel met duurzame materialen gewerkt. Zo gebruiken wij een hardhouten fundering en kunnen de wanden gemaakt worden van bijvoorbeeld: geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook wat het dak betreft kunt u alle kanten op: van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Enthousiast geworden? Vraag dan gelijk een offerte aan! Of neem contact met ons op.

Waarom moet ik voor Fries Houtbouw kiezen?

Bij Fries Houtbouw laten we uw dromen uitkomen. Door onze jarenlange ervaring bent u namelijk gegarandeerd van vakmanschap, kunnen we u van professioneel advies voorzien en geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten staat voorop, zo zijn de producten duurzaam en mooi en krijgt u van ons garantie op de door ons geplaatste producten. Weet u al wat u wilt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Contact opnemen Offerte aanvragen