Tuinhuisjes in Friesland?

Bent u op zoek naar een aanbieder van mooie tuinhuisjes in Friesland? In dat geval staat Fries Houtbouw van harte voor u klaar! Een tuinhuisje is dé ideale plek om uw spullen van buiten in op te kunnen bergen. Van de fiets tot aan tuinstoelen tot aan gereedschap. Maar; een tuinhuisje kan ook prima gebruikt worden als ontspanningsruimte! Wat dacht u van in de prille lente, wanneer de eerste zonnestralen Nederland doen opwarmen maar het nog wel een klein beetje aan de frisse kant is? Dan kunt u tóch van het buitenleven genieten, maar dan onder een dak! Wat uw reden voor het aanschaffen van tuinhuisjes in Friesland ook is; van Fries Houtbouw kunt u altijd kwaliteit op maat verwachten!

 

 

 

Maatwerk tuinhuisjes in Friesland

Bij Fries Houtbouw werken we niet met een standaard format voor tuinhuisjes in Friesland. Wij weten namelijk als geen ander dat geen een tuin hetzelfde is. Evenals dat ieder mens uniek is en zo zijn of haar eigen ideeën en wensen rondom een tuinhuisje heeft. Daarom gaan wij graag met u in persoonlijk contact om uw visie te bespreken. Daarbij is niets ons te gek! Zelf kunnen we u ook van inspiratie voorzien. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen rondom tuinhuisjes nauwkeurig in de gaten, waardoor we altijd up-to-date zijn. Gratis advies is dus altijd mogelijk, maar dan wel met een vleugje Friese nuchterheid. Van het dak tot aan de ramen; u krijgt een tuinhuisje op maat gemaakt!

 

Kwaliteit tuinhuisjes in Friesland

Naast dat we het bij Fries Houtbouw heel belangrijk vinden om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent tuinhuisjes in Friesland, staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Want alleen met kwaliteitsproducten kunt u optimaal van het tuinhuisje in Friesland genieten! Daarom werken wij uitsluitend met producten die voldoen aan onze hoge normen. Zo moeten deze duurzaam en uiteraard mooi zijn. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat u niet te veel hoeft te betalen. Daarom zien wij er persoonlijk op toe dat de gekozen producten altijd betaalbaar blijven. Tot slot krijgt u van ons garantie op de door ons opgeleverde producten.

 

 

 

Geïnteresseerd geworden?

Bent u geïnteresseerd geworden in de tuinhuisjes in Friesland van Fries Houtbouw? Wij komen graag uw tuinhuisje bouwen! U kunt direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

 

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen