Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Uw droom tuinhuis in Lelystad?

Bent u op zoek naar een mooi tuinhuis in Lelystad? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw unieke droom tuinhuis laten maken. Maar u kunt ook kiezen voor een carport, overkapping, tuinhuisje met overkapping of een blokhut. Hoe? Doordat wij niet werken met een standaard format en goed luisteren naar uw wensen en behoeften. Van het dak tot aan de ramen en de deur; u kunt uw fantasie geheel de vrije loop laten. We gaan graag in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Indien u dit wenst geven wij ook graag onze eigen visie aan u door. Wij houden de branche en haar ontwikkelingen en trends namelijk nauwkeurig in de gaten. Hierdoor kunnen wij u ook inspireren; gratis advies dus met een vleugje Friese nuchterheid. Laat u verrassen en kies voor uw eigen unieke tuinhuis in Lelystad!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN VAN UW TUINHUIS IN LELYSTAD

Met een tuinhuis in Lelystad kunt u al uw tuinspullen veilig en wel opbergen. Van uw fiets tot aan uw gereedschap, barbecue en tuinmeubilair! Maar een tuinhuis kan ook zoveel meer bieden. Wat dacht u van het creëren van een lekkere zitplek? Of wellicht bent u op zoek naar een hobbyruimte voor uw man; zodat u binnenshuis geen last meer heeft van al dat gehamer en getimmer. Wie weet wilt u wel een extra slaapplek creëren in uw tuin! Het is allemaal mogelijk. Wij bekijken graag de opties en of er eventueel een vergunning nodig is ja of nee. Tevens bekijken we ook graag uw verdere tuin om te kijken wat voor een tuinhuis hier passend in zou zijn. Benieuwd naar andere projecten die wij al hebben opgeleverd? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een blokhut of tuinhuisje met overkapping? Bekijk gerust ons portfolio!

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

ONZE UNIEKE AANPAK

Weet u al precies hoe u uw tuinhuis in Lelystad eruit wilt laten zien of kunt u wel wat aanvullend advies gebruiken? Fries Houtbouw helpt u graag en onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u precies vertellen wat de diverse opties inhouden en wat eventuele voordelen of nadelen deze mogelijkheden bieden in uw situatie. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij aardig wat ervaring en kennis opgedaan waardoor Fries Houtbouw u veel extra service kan bieden. Of u nu voor een tuinhuisje met overkapping gaat of een blokhut op maat wilt laten maken, wij denken graag met u mee.

 
 
 

U bepaalt de afmetingen, de vorm, het aantal ramen en deuren en wij maken vervolgens te ontwerptekeningen. Ook kiest u de materialen waarmee wordt gewerkt zodat u uw houtbouw project precies de uitstraling kunt geven die u wenst. Uw tuinhuis in Lelystad wordt voorzien van een fundering van hardhout en de wanden kunnen gemaakt worden van een aantal geselecteerde materialen, zoals red cedar, lariksdelen, gepotdekseld vuren of geïmpregneerde vuren rabatdelen. Heeft u ook al over uw dak nagedacht? Afhankelijk van het type dak heeft u de keuze om voor golfplaten of dakpannen te gaan, of om en bitumen plat dak of stalen golfplaten te gaan.

Bent u tevreden met het ontwerp en wilt u het tuinhuisje met overkapping of de blokhut kopen, dan kunnen wij de onderdelen gaan bestellen en bij u afleveren als bouwpakket. U kunt uw tuinhuis in Lelystad zelf in elkaar zetten, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. U beslist!

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

VOORDELEN VAN ONS TUINHUIS IN LELYSTAD

Bent u benieuwd naar de voordelen van een tuinhuis in Lelystad van Fries Houtbouw? We hebben ze hier voor u op een rij gezet:

  • Bij ons bent u gegarandeerd van jarenlange ervaring in het maken van tuinhuisjes;
  • U krijgt garantie op de door ons geleverde producten;
  • Tevens maken wij tuinhuisjes geheel op maat;
  • Wij hanteren geen standaard format;
  • Wij verwezenlijken graag al uw wensen en ideeën; zo krijgt u uw droom tuinhuisje;
  • Wij werken door heel Nederland;
  • Daarbij krijgt u de beste kwaliteit aan producten die altijd duurzaam zijn;
  • Onze prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend;
  • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid.

 

 

 

IS UW INTERESSE GEWEKT?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van een tuinhuis in Lelystad van Fries Houtbouw of wilt u een blokhut kopen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek! U kunt direct een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

 

Contact opnemen Offerte aanvragen