Uw droom tuinhuis in Lelystad?

Bent u op zoek naar een mooi tuinhuis in Lelystad? Daarvoor bent u bij Fries Houtbouw aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw droom tuinhuis laten maken. Hoe? Doordat wij niet werken met een standaard format en goed luisteren naar uw wensen en behoeften. Van het dak tot aan de ramen en de deur; u kunt uw fantasie geheel de vrije loop laten. We gaan graag in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Indien u dit wenst geven wij ook graag onze eigen visie door. Wij houden de branche en haar ontwikkelingen en trends namelijk nauwkeurig in de gaten. Hierdoor kunnen wij u ook inspireren; gratis advies dus met een vleugje Friese nuchterheid. Laat u verrassen!

 

 

 

Mogelijkheden van uw tuinhuis in Lelystad

Met een tuinhuis in Lelystad kunt u al uw tuinspullen veilig en wel opbergen. Van uw fiets tot aan uw gereedschap, barbecue en tuinmeubilair! Maar een tuinhuis kan ook zoveel meer bieden. Wat dacht u van het creëren van een lekkere zitplek? Of wellicht bent u op zoek naar een hobbyruimte voor uw man; zodat u binnenshuis geen last meer heeft van al dat gehamer en getimmer. Wie weet wilt u wel een extra slaapplek creëren in uw tuin! Het is allemaal mogelijk. Wij bekijken graag de opties en of er eventueel een vergunning nodig is ja of nee. Tevens bekijken we ook graag uw verdere tuin om te kijken wat voor een tuinhuis hier passend in zou zijn. Benieuwd naar een ander tuinhuis in Lelystad die wij al hebben opgeleverd? Bekijk gerust ons portfolio!

 

Voordelen van ons tuinhuis in Lelystad

Bent u benieuwd naar de voordelen van een tuinhuis in Lelystad van Fries Houtbouw? We hebben ze hier voor u op een rij gezet:

  • Bij ons bent u gegarandeerd van jarenlange ervaring in het maken van tuinhuisjes
  • Evenals op de door ons geleverde producten
  • Tevens maken wij tuinhuisjes geheel op maat
  • Wij hanteren dus geen standaard format
  • Wij verwezenlijken graag al uw wensen en ideeën; zo krijgt u uw droom tuinhuisje
  • Dit doen wij door heel Nederland
  • Daarbij krijgt u de beste kwaliteit aan producten die altijd duurzaam zijn
  • Onze prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend
  • U krijgt altijd gratis advies met een vleugje Friese nuchterheid

 

 

 

Bent u geïnteresseerd geworden?

Bent u geïnteresseerd geworden in een tuinhuis in Lelystad van Fries Houtbouw? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek! U kunt direct een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld omtrent de mogelijkheden en eventuele vergunningen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail. Wij helpen u van harte verder.

 

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen