Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Schuur op maat door Fries Houtbouw

Wilt u graag een schuur op maat bestellen? Fries Houtbouw is de perfecte partner voor het realiseren van een maatwerk schuur in de omgeving Friesland, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel.

Door 30 jaar ervaring kan Fries Houtbouw al uw ideeën en wensen verwezenlijken. Wilt u een houten schuur met overkapping, maatwerk kunststof schuur met openslaande deuren of een schuur met veel ramen? Alles is mogelijk! Fries Houtwerk geeft u gratis en vrijblijvend advies en neemt u al het werk uit handen. Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er een vergunning nodig is en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan. Wilt u een maatwerk schuur kopen? Neem contact op met ons op voor advies!

 

 

 

Schuur op maat voor alle doeleinden

Een schuur is een vrijstaand huisje in uw tuin die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een schuur is natuurlijk ideaal als extra opbergruimte voor het opslaan van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels. Daarnaast is een schuur ook perfect geschikt om extra werkruimte te creëren wanneer een uitbouw niet mogelijk is. Wat denk u bijvoorbeeld van een atelier of kantoor in de tuin? Zo kunt u heerlijk rustig werken of hobby’en in uw schuur op maat!

Wenst u een maatwerk schuur voor opslag of als extra werkruimte? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt gaat u samen met Fries Houtbouw om de tafel zitten om uw perfecte schuur op maat te ontwerpen. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw maatwerk schuur, waaronder:

 

  • Houtsoort: gaat u voor rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
  • Dakbedekking: gaat u bijvoorbeeld voor dakpannen, golfplaat of dakpanplaten?
  • Dakhelling: wilt u een puntig of plat dak?
  • Ramen: wilt u geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
  • Deuren: wilt extra brede of openslaande deuren?
  • Plaatsing: laat u de maatwerk schuur door ons plaatsen of doet u het zelf?

 

Fries Houtbouw maakt gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten en levert op alle geplaatste schuren garantie. Schuur ontworpen? Wij maken voor u de bouwtekening en na akkoord gaan wij snel voor u aan de slag zodat u van uw houten schuur op maat kunt gaan genieten!

 

 

 

Wilt u een meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-21680171!

 

Contact opnemen Offerte aanvragen