Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Schuur op maat laten maken?

Wilt u graag een schuur op maat bestellen? Fries Houtbouw is de perfecte partner voor het realiseren van een maatwerk schuur in de omgeving Friesland, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel. Op de website vindt u eerdere bouwwerken, zodat u een beeld heeft bij wat Fries Houtbouw ook voor u zou kunnen realiseren. Spreekt dit u direct aan of ziet u onderdelen die u interessant vindt om in uw eigen schuur op maat te verwerken? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat voor soort schuur op maat u wilt laten maken.

Meester in het maken van schuren en overkappingen

Door 30 jaar ervaring kan Fries Houtbouw al uw ideeën en wensen verwezenlijken. Wilt u een houten schuur met overkapping, maatwerk kunststof schuur met openslaande deuren of een schuur met veel ramen? Alles is mogelijk! Fries Houtbouw geeft u gratis en vrijblijvend advies en neemt u al het werk uit handen.

Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er een vergunning nodig is en kunnen we u bijstaan met het regelen hiervan. Wel zo makkelijk en u kunt zich blijven focussen op de leuke dingen, zoals het ontwerp en de inrichting van uw nieuwe schuur op maat. Wilt u een maatwerk schuur kopen? Neem contact op met ons op voor advies!

 

 

 

Schuur op maat voor alle doeleinden

Een schuur is een vrijstaand huisje in uw tuin dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Een schuur is natuurlijk ideaal als extra opbergruimte voor het opslaan van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubels. Een schuur op maat staat qua grootte precies goed en afgestemd op de omgeving in uw tuin of naast huis. U hebt tevens direct de gewenste extra ruimte, want wanneer u een schuur op maat gaat laten maken, kunt u dit helemaal zelf bepalen.

Daarnaast is een schuur ook perfect om extra werkruimte te creëren wanneer een uitbouw niet mogelijk is. Wat denkt u bijvoorbeeld van een atelier of kantoor in de tuin? Zo kunt u heerlijk rustig werken of hobbyen in uw schuur op maat!

Onder begeleiding ontwerpen

Wenst u een maatwerk schuur voor opslag of als extra werkruimte? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, gaat u samen met Fries Houtbouw om de tafel zitten om uw perfecte schuur op maat te ontwerpen. Wordt het een tuinhuis met overkapping en openslaande deuren? Of is een houten schuur met overkapping en dichte berging het meest praktisch?

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat en heeft u wellicht al een bepaalde bouwstijl in gedachten. U bespreekt naast de stijl en afmetingen een aantal andere belangrijke aspecten van uw maatwerk schuur, waaronder:

  • Houtsoort: gaat u voor rabat, lariks, vuren, meranti of een andere houtsoort?
  • Dakbedekking: gaat u bijvoorbeeld voor dakpannen, golfplaat of dakpanplaten?
  • Dakhelling: wilt u een puntig of plat dak?
  • Ramen: wilt u geen ramen, 1, 2 of meerdere grote ramen?
  • Deuren: wilt extra brede of openslaande deuren?
  • Plaatsing: laat u de maatwerk schuur door ons plaatsen of doet u het zelf?

Zo stelt u samen stap voor stap uw eigen schuur op maat samen. Of het nu een tuinhuis met overkapping of een houten schuur met overkapping wordt; de mogelijkheden zijn zeer divers. Heeft u slechts beperkte ruimte? Geen probleem, een idyllisch tuinhuisje op een krappe plaats is evengoed door ons te realiseren als zowaar een extra buitenverblijf met prachtige ramen tot aan de grond en een veranda. U hoeft het maar te noemen en wij leveren u wat we kunnen bieden.

Duurzame producten

Fries Houtbouw maakt gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten en levert op alle geplaatste schuren garantie. Voor betekent dit dat u kunt rekenen op materialen die jarenlang meegaan, waardoor u weinig onderhoud heeft aan uw schuur of tuinhuis met overkapping. Zelf al een schuur uitgedacht en ontworpen? Wij maken voor u de bouwtekening en na akkoord gaan wij snel voor u aan de slag zodat u van uw houten schuur op maat kunt gaan genieten!

 

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Toch nog wat vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-21680171! Wij gaan nooit direct aan de slag, maar komen eerst bij u langs voor persoonlijk advies en het doorspreken van de mogelijkheden voor uw bouwlocatie. Heeft u dus al een tuinhuis of schuur op maat zelf uitgedacht? Dan kunnen we wel zo goed als direct starten met het maken van een bouwtekening.

Persoonlijk advies

Ons advies bij u op locatie is geheel vrijblijvend. Ook wanneer u zich nog aan het oriënteren bent, kijken we graag samen met u wat alle mogelijkheden zijn, zodat u snel een beeld heeft bij hoe uw eigen houten schuur, overkapping, tuinhuis of schuur op maat eruit kan zien. Mail of bel dus gerust voor meer informatie!

Contact opnemen Offerte aanvragen