Door aanhoudende drukte moet u bij de offerte aanvraag rekening houden met een levertijd van ongeveer 18 weken.

Houtbouw Groningen

Voor kwaliteit houtbouw in omgeving Groningen schakelt u Fries Houtbouw in. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuren, tuinhuizen, blokhutten en bergingen met overkappingen. We beschikken over jarenlange ervaring met het op maat maken van dergelijke houtbouw. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden, waarbij u altijd kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Fries Houtbouw bouwt zowel op basis van zelf gemaakte ontwerpen (aan de hand van uw wensen) als uw eigen ontwerpen.

 

 

 

Wij laten uw dromen uitkomen! Uw houten garage, berging, tuinhuis, recreatiewoning, paardenboxen, schuren, carport, overkapping etc. kunnen wij naar uw wensen en op maat maken.

Uw wensen bespreken in een persoonlijk gesprek

Bij Fries Houtbouw vinden we persoonlijk contact en klantgerichtheid erg belangrijk. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u in Groningen langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen in kaart, adviseren we u over de mogelijkheden en bespreken we de offerte. Bel gerust naar 06-21680171 om dit gesprek aan te vragen.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Fries Houtbouw: tuinhuis op maat laten maken in Groningen

Al ruim 30 jaar is Fries Houtbouw een echt begrip in de houtbouw wereld van Friesland, Groningen en omstreken. Altijd kunnen onze klanten rekenen op maatwerk. Geen enkel project is vergelijkbaar. In samenspraak met u maken we een ontwerp, gebaseerd op de laatste trends en uw persoonlijke voorkeuren. Ook het plaatsen van een bouwpakket kan door ons uitgevoerd worden. Wij zijn werkzaam door het hele land.

  • Vele jaren ervaring
  • Al uw wensen en ideeën zijn te realiseren
  • Gebruik van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten
  • Inclusief garantie
  • Overal in Nederland geleverd
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Gratis advies met Friese nuchterheid!

 

 
 

Hoogwaardige schuur of blokhut op maat

Wanneer u Fries Houtbouw inschakelt voor op maat gemaakt houtbouw bij u in Groningen kunt u rekenen op echte Friese kwaliteit. Voor de fundering maken we gebruik van hoogwaardig hardhout. Voor de wanden heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red cedar. Ook de dakbedekking, ramen en deuren zijn bespreekbaar. De mogelijkheden wat betreft de dakbedekking bestaan onder meer uit golfplaten, dakpannen, stalen profielplanten en bitumen dakbedekking.
 

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Extra opslagruimte met een aangenaam lounge gedeelte

Houtbouw op maat biedt u veel mogelijkheden om de tuin van uw woning verder en praktischer in te richten. Door een schuur, tuinhuis of blokhut op maat te laten maken creëert u extra opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap. Het overdekte gedeelte leent zich bij uitstek voor een aangename lounge plek. Op zomerse avonden kunt u hier heerlijk knus van de buitenlucht in uw tuin genieten.
 

 

 

Uw droom uit laten komen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze site.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor het aanvragen van een adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-21680171. Ook kunt u een bericht sturen per e-mail en via het contactformulier op onze website. We zullen daar zo spoedig als mogelijk op reageren. Wilt u een offerte ontvangen voor de houtbouw? Vul dan het online offerteformulier in voor een scherpe en vrijblijvende offerte op maat.
 

Contact opnemen Offerte aanvragen