Fries houtbouw uit Westergeest Al ruim 30 jaar zijn wij toonaangevend in de houtbouw.
Offerte Via het menu hierboven kunt u op Offerte klikken, vul uw gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk!
Wij laten uw dromen uitkomen! Fries Houtbouw is al jarenlang een begrip in de houtbouw markt, wij volgen trends in vakbladen en spelen daarop in met advies en ontwerpen.

Wij maken alles volgens uw wensen!

Wij laten uw dromen uitkomen! Uw houten garage, berging, tuinhuis, recreatiewoning, paardenboxen, schuren, carport, overkapping etc. kunnen wij naar uw wensen en op maat maken.

In de huidige gejaagde samenleving komen mensen tot rust in hun tuin. Daar hoort voor velen een mooi tuinhuis met luifel of overkapping bij, waarin ze in de zomermaanden tot lang in de avond kunnen genieten. Tevens kunnen wij voor u functionele garages leveren. Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om uw dromen uit te laten komen. Wij volgen alle trends van Landleven en Buitenleven. Wij maken gebruik van de meest hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten. Uw droom uit laten komen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze site.

 

 • Jarenlange ervaring
 • Alle wensen en ideeen zijn te verwezenlijken
 • Gebruik van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten
 • Garantie op de door ons geplaatste objecten
 • Levering door geheel nederland
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Gratis advies met Friese nuchterheid!

Over ons

Fries Houtbouw is al jarenlang een begrip in de houtbouw markt. Meer dan 30 jaar ervaring wordt gecombineerd met jeugdig elan. Wij volgens trends in vakbladen en spelen daarop in met advies en ontwerpen.

Aangezien ieder project anders is werken wij niet met standaardformaten. Ons uitgangspunt zijn uw wensen.. U bepaalt zelf afmetingen,

de vorm van het dak en welke deuren en ramen er gewenst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring wij dan direct met u de mogelijkheden doornemen en bespreken of er een vergunning noodzakelijk is.

In samenspraak zorgen wij dan voor een bouwtekening welke aansluit bij uw wensen.

Wij gebruiken een hardhouten fundering. De wanden kunnen gemaakt worden van geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder.

Wat het dak betreft kunt u alle kanten op. Van golfplaten tot dakpannen en van stalen profielplaten tot een bitumen plat dak. Alles kunnen we leveren. Ramen en deuren zijn geheel naar uw wens te plaatsen. Nadat er overeenstemming is kunt u nog kiezen of u een bouwpakket zelf wilt plaatsen of dit door ons uit te laten voeren. Wij zien in 99% van de gevallen dat dit aan ons wordt overgelaten. Door onze ervaring kunnen wij dit veel sneller dan wanneer u het zelf zou doen.

facebookbutton

Onze producten

 • 2018-15

  Dierenverblijf van Zweeds rabat met golfplaten, zadelruimte en grote schuifdeuren.

 • 2018-14

  Houten garage met openstaande deuren, golfplaten en aangebouwde carport Zweeds rabat.

 • 2018-13

  Berging met overkapping Zweeds rabat, luxe meranti deur afgewerkt met lariks staanders en drager. Dakbedekking…

 • 2018-12

Zie het allemaal

Contact opnemen